ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έστειλε την Τότεναμ στον “διάολο” (vid)

Oι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν αποτελεσματικοί κόντρα στην Τότεναμ και χάρη στη νίκη τους με 2-1 προκρίθηκαν στον τελικό του FA Cup.

Έστειλε την Τότεναμ στον “διάολο” (vid)

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κονταροχτυπήθηκαν στο “Γουέμπλεϊ”. Η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση των “κόκκινων διαβόλων” έκανε τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο του “Γουέμπλεϊ”, με συνέπεια η η Γιουνάιτεντ να επικρατήσει των Σπερς με 2-1 και να προκριθεί στον 20ο τελικό την ιστορία της, όπου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για 13η φορά το FA Cup

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι Σπερς μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Σάντσεζ με μία βαθιά μπαλιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα ο Έρισκεν να γυρίσει για τον Άλι, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έμοιαζαν να είναι στα σχοινιά στο πρώτο 20λεπτο αλλά σταδιακά άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Έτσι, στο 24ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ειδικότερα, ο Πογκμπά πίεσε τον Ντεμπελέ και αφού έκλεψε τη μπάλα, σέντραρε για το κεφάλι του Σάντσεζ για να στείλει ο τελευταίος τη μπάλα στη γωνία του Βορμ.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, οι “πετεινοί” είχαν την κατοχή αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Γιουνάιτεντ. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τον Ντάιερ να βλέπει το μακρινό  του σουτ έξω από την περιοχή να κοντράρει στον Σμόλινγκ και να σταματάει στη ρίζα της εστίας του Ντε Χέα.

Στην “επανάληψη” ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που συνέφερε τη Γιουνάιτεντ, η οποία είχε θέσει ως προτεραιότητα να προφυλάξει τα μετόπισθέν της. Έτσι, σε μία αντεπίθεση στο 62΄, ο Ερέρα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 2-1, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Οι “πετεινοί” έμοιαζαν ανίκανοι να βρουν κενά στην πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα και το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ήταν να απειλήσουν με το μακρινό σουτ του Έρικσεν στο 72΄το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-1 και η Γιουνάιτεντ περιμένει στον τελικό μία εκ των Τσέλσι ή Σαουθάμπτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ