ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ποδοσφαιρική μαγεία και Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα! (vid)

Με ένα απίθανο σόου η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε τη Σεβίλλη με 5-0 και κατέκτησε το Copa Del Rey. Δύο γκολ ο Σουάρεζ, σκόραρε στον τελευταίο του τελικό ο Ινιέστα, τις 30 κατακτήσεις έφτασε η Μπάρτσα.

Ποδοσφαιρική μαγεία και Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα! (vid)

Τι Μπαρτσελόνα ήταν αυτή!

Οι Καταλανοί σε μία μαγική τους βραδιά διέλυσαν με 5-0 τη Σεβίλλη και κατέκτησαν το Copa Del Rey για 30η φορά στην ιστορία τους. Τρομερή εμφάνιση από τον Αντρές Ινιέστα που σκόραρε στον τελευταίο του τελικό. Δύο γκολ πέτυχε ο Σουάρεζ, ενώ ο Μέσι παραχώρησε για ακόμη μία φορά εκτέλεση πέναλτι, αφήνοντας τον Κουτίνιο να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Ισοπεδωτική ήταν η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος που έκανε σκόνη και θρύψαλα τη Σεβίλλη δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό και ποιος θα σηκώσει την κούπα. Ο Μέσι απείλησε στο 9′ με τη φαουλάρα του να χτυπάει και στο δοκάρι και να αποκρούεται από τον Σόρια.

Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν, κέρδιζαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και στο 14′ άνοιξαν το σκορ. Ο Σίλεσεν έκανε φοβερή μπαλιά 50 μέτρων στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Κουτίνιο κατέβασε έτρεξε το μισό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λουίς Σουάρεζ. Coutinho se apunta a la fiesta (ES)

Το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ, με τους Ανδαλουσιάνους να παρουσιάζουν πολύ αρνητικό πρόσωπο. Στο 28′ η Μπάρτσα παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά η βολίδα του Ινιέστα σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο στο 31′ έγινε το 2-0 με τον Άλμπα να ελίσσεται καταπληκτικά και με μαγικό τακουνάκι να βρίσκει τον Μέσι, ο οποίος μέσα στην περιοχή εκτέλεσε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπάρτσα κλείδωσε το ματς στο 40′ με τον Σουάρεζ να παίζει το 1-2 με τον Μέσι και τον Ουρουγουανό να νικάει τον Σόρια στο τετ α τετ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Παράσταση για έναν ρόλο συνέχισε να είναι το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μπλαουγκράνα τρόμαζαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 49′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η μπάλα χάθηκε, ο Μέσι πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον αρχηγό του και εκείνος αφού πρώτα προσποιήθηκε, σκόραρε, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο των Καταλανών, σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον, δεδομένου ότι αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του το καλοκαίρι.

Καμία διάθεση δεν υπήρξε από την Μπαρτσελόνα να σταματήσει, όπως και καμία διάθεση δεν είχε η Σεβίλλη να σημειώσει το γκολ της νίκης. Έτσι έγινε και το 5-0, με τον Κουτίνιο να κερδίζει πέναλτι και τον Μέσι να αφήνει τον Βραζιλιάνο να αναλάβει την εκτέλεση και να μπαίνει στον πίνακα των σκόρερς.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν η αλλαγή του Αντρές Ινιέστα που αποθεώθηκε από όλους σε ένα συγκινητικό standing ovation.

Οι επιλογές των δύο προπονητών:

Σεβίλλη (Βιντσέντσο Μοντέλα): Σόρια, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Χεσούς Νάβας, Μπανέγα, Ν’Ζονζί, Βάσκες, Σανάμπρια, Νολίτο, Μπεν Γιεντέρ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Κουτίνιο, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Δείτε τα γκολ:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ