ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Χαμός έγινε και αυτή την εβδομάδα με όλο το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην Ιταλία και τη μεγάλη μάχη για το Scudetto, μετά την τεράστια νίκη της Νάπολι στο Τορίνο.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Από πρωταγωνιστές άλλο τίποτα και αυτήν την εβδομάδα.

Η Serie A είχε το ντέρμπι κορυφής που βρήκε νικήτρια τη Νάπολι σε ένα επικό φινάλε με γκολ στo 90′ από τον Κουλιμπαλί. Έτσι οι “Παρτενοπέι” μπαίνουν γερά στο κόλπο του τίτλου.

Ο τελευταίος τελικός του Αντρές Ινιέστα στο Copa Del Rey μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να είναι ισοπεδωτική και να διαλύει τη Σεβίλλη με 5-0.

Στη Bundesliga φωτιά παίρνει η μάχη για την έξοδο στο Champions League, με τη Χόφενχάιμ να παίρνει τεράστιο διπλό στην έδρα της Λειψία με 5άρα.

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Αγγλία μας προσέφερα ακόμη ένα ποδοσφαιρικό σόου, η Άρσεναλ έριξε 4άρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Βενγκέρ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Τότεναμ και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup. Η Λίβερπουλ με το μυαλό στο Champions League δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Στη Γαλλία το μόνο ενδιαφέρον έχει η έξοδος στα αστέρια με τη Μαρσέιγ και τη Λυών να δίνουν σκληρή μάχη.

Ας συνθέσουμε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι (Νάπολι)

Αποτέλεσμα εικόνας για maurizio sarri

Η μεταμορφωμένη Νάπολι φέτος είναι δημιούργημά του. Αυτή την εβδομάδα πήγε στην έδρα της Γιουβέντους για να παίξει τα ρέστα της και τελικά τα κατάφερε. Έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος ανταμείφθηκε χάρη στο γκολ του Κουλιμπαλί. Ο Σάρι έχει φέρει τους “Παρτενοπέι” πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σκορπάει χαρά στους δρόμους της Νάπολι που ζουν και αναπνέουν για το Scudetto.

Τερματοφύλακας: Κριστιάν Πουτζιόνι (Μπενεβέντο)

Αποτέλεσμα εικόνας για puggioni benevento

Η νίκη της αγωνιστικής ανήκει δίχως αμφιβολία στην Μπενεβέντο που σόκαρε τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Οι “Ροσονέρι” προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να σώσουν έστω τον βαθμό άλλα έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που πραγματοποίησε 6 σπουδαίες αποκρούσεις για να κρατήσει το μηδέν και να δώσει μία νίκη γοήτρου στην ήδη υποβιβασμένη ομάδα του.

Αριστερό μπακ: Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για MONREAL

Μεστό παιχνίδι από τον αριστερό οπισθοφύλακα των “Κανονιέρηδων” που πέτυχε το 1ο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ ήταν εξαιρετικός και αμυντικά. Είχε 86% ευστοχία στις μεταβιβάσεις, και 2 πάσες κλειδιά.

Κεντρικός αμυντικός: Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι)

Αποτέλεσμα εικόνας για coulibaly napoli

Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Στο 90′ με τη Νάπολι να θέλει μόνο το τρίποντο για να διατηρήσει τις ελπίδες της να κατακτήσει το πρωτάθλημα, νίκησε την άμυνα της Γιουβέντους στον αέρα και με πανέμορφη κεφαλιά σκόραρε χαρίζοντας μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη στους “Παρτενοπέι”

Κεντρικός αμυντικός: Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι) Αποτέλεσμα εικόνας για raul albiol

Πέρα από τον Κουλιμπαλί και ο έτερος αμυντικός της Νάπολι τα πήγε εξαιρετικά. Ο Αλμπιόλ ήταν εκπληκτικός στα καθήκοντά του, περιόρισε πολύ τη γραμμή κρούσης της Γιουβέντους, η οποία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. 88 % ευστοχία στις μεταβιβάσεις και 1 κερδισμένο φάουλ συγκαταλέγονται στα στατιστικά του.

Δεξί μπακ: Μάρκο Νταβίντε Φαραόνι (Κροτόνε)

Αποτέλεσμα εικόνας για faraoni crotone

Έναν μεγάλο πρωταγωνιστή βρήκε η Κροτόνε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι καίγονταν για νίκη για να πάρουν ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία και ο Φαραόνι με δικό του τέρμα στο 86′ τους κράτησε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεσαία γραμμή

Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για iniesta

Στον τελευταίο του τελικό με την Μπάρτσα φρόντισε να μας δείξει ακόμη μία φορά τη μεγάλη κλάση του. Ο θρύλος των “Μπλαουγκράνα” ήταν απίστευτος στον τελικό του Copa Del Rey με τη Σεβίλλη, πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του που ήταν πανέμορφο. Έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή και ήταν αλάνθαστος. 95% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 1 επιτυχημένο τάκλιν, 2 κερδισμένα φάουλ, ενώ σε όλη τη διάρκεια του ματς δεν σταματούσε να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του με τις ενέργειές του.

Άρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ramsey

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται ο Ουαλός μέσος που σκόραρε ξανά αυτή τη φορά κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Είχε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι με 85% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 3 πάσες κλειδιά και 1 κερδισμένο φάουλ.

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (Λάτσιο)

Αποτέλεσμα εικόνας για milinkovic savic

Από τις αποκαλύψεις της σεζόν σίγουρα. Κόντρα στην Σαμπντόρια συνέχισε στις “υψηλές πτήσεις” δικαιώνοντας όσους τον έχουν βάλει στο μπλοκάκι τους ως μεταγραφικό στόχο το καλοκαίρι.  Πέρα από το γκολ που σημείωσε, είχε ακόμα 3 τελικές προσπάθειες, 80% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 2 πάσες κλειδιά, 2 επιτυχημένα τάκλιν και 3 κερδισμένα φάουλ.

Επίθεση

Μάρκ Ουτ (Χόφενχαϊμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για mark uth

Εντυπωσιακή,εμφατική και σπουδαία νίκη πέτυχε η Χόφενχαϊμ στην έδρα της Λειψία και έτσι μπαίνει γερά στο κόλπο της εξόδου στο Champions League. Ο Ουτ ήταν πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αναμέτρησης σημειώνοντας 2 τέρματα, ενώ μοίρασε και 1 ασίστ.

Λουίς Σουάρεζ (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για suarez

Ο Ουρουγουανός στράικερ ήταν σε φοβερή μέρα στον τελικό του Copa Del Rey, σκοράροντας δις ενάντια στη Σεβίλλη και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη τρομερή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο)

Αποτέλεσμα εικόνας για ciro immobile

Ο “Τσίραρος” ήταν ξανά απολαυστικός, πρόσθεσε 2 ακόμη τεμάχια στο ενεργητικό του ενάντια στη Σαμπντόρια και φουλάρει για να βγει πρώτος σκόρερ στη Serie A, μετρώντας 29 γκολ έως τώρα.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ