ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Ατλέτικο ποτέ δεν πεθαίνει! (vid)

Τι και εάν έπαιζε από το 10ο λεπτό με 10 παίκτες, η Ατλέτικο Μαδρίτης άντεξε στο σφυροκόπημα της Άρσεναλ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοσιελνί και απέδρασε με ένα χρυσό αποτέλεσμα (1-1) από το Έμιρεϊτς.

Η Ατλέτικο ποτέ δεν πεθαίνει! (vid)

Η αριστοτεχνική και σκληροτράχηλη αμυντική λειτουργία της Ατλέτικο σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες της Άρσεναλ και το λάθος του Κοσιελνί έδωσαν σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό στους “Ροχιμπλάνκος” (1-1).

Οι “Κανονιέρηδες” έπαιζαν από το 10ο λεπτό με παίκτη παραπάνω χάρη στην αποβολή του Βρσάλικο, αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και την πάτησαν για τα καλά. Το σκορ άνοιξε ο Λακαζέτ με κεφαλιά και το 1-1 έκανε το Γκριζμάν. Εκπληκτικό ματς από τον Όμπλακ που κατέβασε ρολά.

Χαμός στο πρώτο ημίχρονο από την αρχή του αγώνα. Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε δύο φορές με τον Λακαζέτ μέσα σε ένα λεπτό. Το βολέ του Γάλλου στράικερ στο 6′ πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια την κεφαλιά του απέκρουσε ο Όμπλακ.

Ωστόσο, η φάση του 10ου λεπτού ήταν εκείνη που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Βρσάλικο είχε (σωστά) ήδη μία κίτρινη κάρτα και δέχθηκε (σωστά) ακόμη μία με αποτέλεσμα να αφήσει με 10 παίκτες την ομάδα του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν έξαλλος και σε ένα μαρκάρισμα του Μπεγερίν… εξερράγη με αποτέλεσμα να αποβληθεί και εκείνος και να παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα.

Οι “Κανονιέρηδες” ανέβασαν πίεση και έχασαν τρομερές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ο Όμπλακ έσωσε ξανά την ομάδα του στο πλασέ του Γουέλμπεκ (21′), ενώ λίγο αργότερα ο Κοσιελνί μόνος του δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η κατοχή είχε φτάσει στο 70-30% με την Άρσεναλ να πιέζει αλλά να αφήνει και χώρους.

Στο 37ο λεπτό ο Τόμας έκανε άνω κάτω την άμυνα των γηπεδούχων περνώντας όποιον παίκτη έβρισκε μπροστά του, εκμεταλλευόμενος και τις κόντρες, έστρωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γκριεζμάν, αλλά ο Οσπίνα δήλωσε “παρών”. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ με την Άρσεναλ να μένει δυσαρεστημένη, αφού από το 10′ έπαιζε με παίκτη περισσότερο.

Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο στο δεύτερο μέρος οι “Κανονιέρηδες”, με πίεση ψηλά και καθολική κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Ατλέτικο ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει ό,τι μπορεί στις αντεπιθέσεις.

Τελικά η Άρσεναλ τα κατάφερε και πέτυχε το γκολ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γουίλσιρ ελίχθηκε πανέμορφα, έκανε την κατάλληλη στιγμή τη σέντρα η οποία πήγε συστημένη στο κεφάλι του Λακαζέτ, με τον Γάλλο να νικάει τον Όμπλακ για το 1-0 στο 61′.

Στο 69′ καταγράφηκε ακόμη μία καλή στιγμή υπέρ των γηπεδούχων, ο Εζίλ εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Λακαζέτ πέρασε σύριζα δίπλα από το δοκάρι. Η Ατλέτικο δεν απειλούσε αλλά μία φάση αρκούσε για να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει εκείνη το προβάδισμα πρόκρισης.

Η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-0 και τελικά σε μία αντεπίθεση των “Ροχιμπλάνκος”, ο Γκριζμάν έκανε… χαζό τον Κοσιελνί και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87′ ο Ράμσεϊ δεν μπόρεσε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με τον Όμπλακ να δηλώνει ακόμη μία φορά “παρών” και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Το 1-0:

Το 1-1:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ