Σούτον: «Ο Τζέραρντ χρειάζεται 20 εκατομμύρια για να κοντράρει τη Σέλτικ» | Sportsking.gr

Σούτον: «Ο Τζέραρντ χρειάζεται 20 εκατομμύρια για να κοντράρει τη Σέλτικ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Σέλτικ, Κρις Σούτον, αναγνώρισε πως χρειάζεται οικονομική ενίσχυση ο νέος τεχνικός της Ρέιντζερς για να κοντράρει την πρώην ομάδα του.

Ο άλλοτε επιθετικός της Σέλτικ τοποθετήθηκε στην ανακοίνωση πως η διοίκηση της Ρέιντζερς θα επιχειρήσει να χτίσει την ομάδα του Τζέραντ με μόλις 6 εκατομμύρια παραπάνω.

Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων πως το ποσό δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό για να εκθρονίσει τους Hoops.

«Εάν θέλεις να προκαλέσεις γιατί να σταματήσεις στα 6 εκατομμύρια; Γιατί να μην πεις περισσότερα; Γιατί όχι 10, 20 εκ.;» δήλωσε στην BT Sport.

«Εάν όντως πρόκειται για 6 εκ. τότε δεν είναι αρκετά. Σίγουρα όχι. Θεωρώ πως χρειάζονται τουλάχιστον 20-30 εκ για να ανταγωνιστούν την Σέλτικ.

«Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θα με σόκαρε αν έφεραν τον Τζέραρντ με τόσο μικρό μπάτζετ μεταγραφών».
«Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, δεν ευθύνεται ο Τζέραρντ. Ο Στίβεν είπε πως θα άλλαζε 13-14 παίχτες ήδη αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τόσους πολλούς, σίγουρα όχι». 

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.