Γερά για Κονσεϊσάο η Έβερτον! | Sportsking.gr

Γερά για Κονσεϊσάο η Έβερτον!

Ψηλά στη λίστα τηςγ ια τον επόμενο προπονητή της ομάδας έχει η Έβερτον τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Πόρτο.

Η Έβερτον ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι και μία από αυτές ίσως αφορά και τη θέση του προπονητή!

Ο Σαμ Αλαρντάις είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν και τα «Ζαχαρωτά» φαίνεται πως έχουν άλλον άνθρωπο στο μυαλό τους για την καθοδήγηση της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πόρτο και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους «Δράκους». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ευρωπαϊκού τόπου η Έβερτον είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα που φημολογείται ότι έχει ο Κονσεϊσάο.

Επίσης, το συμβόλαιο που μπορουν να προσφέρουν τα «Ζαχαρωτά» στον Πορτογάλο κόουτς, είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να του δώσει η Πόρτο.

Μένει να φανεί αν όντως αυτή η υπόθεση έχει μέλλον και η Έβερτον θα καταφέρει να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Κονσεϊσάο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.