Πατέρας Αλάμπα: «Η Ρεάλ θέλει τον Ντέιβιντ» (pic) | Sportsking.gr

Πατέρας Αλάμπα: «Η Ρεάλ θέλει τον Ντέιβιντ» (pic)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πατέρας του παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, Ντέιβιντ Αλάμπα, μιλώντας για ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον γιο του.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι μεταγραφικές φήμες αρχίζουν αν παίρνουν… φωτιά! Οι φήμες όμως παίρνουν άλλο βάρος, όταν τοποθετούνται επίσημα χείλη.

Σήμερα λοιπόν, ο Τζορτζ Αλάμπα, πατέρας του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Ντέιβιντ Αλάμπα, είπε πικάντικα πραγματάκια για τον γιο του και το μέλλον του στο Μόναχο.

Ο Τζορτζ, δήλωσε πως όλοι ξέρουν για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ντέιβιντ. Φυσικά, δεν ξεκαθάρισε αν η Βασίλισσα θα κάνει και πρόταση στους Βαυαρούς για την απόκτησή του. Διαβάστε τις δηλώσεις του πατέρα του Αλάμπα:

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Ντέιβιντ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».


 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.