Πρεσάρει για Αλντερβάιρελντ η Γιουνάιτεντ! | Sportsking.gr

Πρεσάρει για Αλντερβάιρελντ η Γιουνάιτεντ!

Σε ενίσχυση της άμυνας κινείται η ομάδα του Μουρίνιο, με το όνομα του Βέλγου να είναι στην κορυφή της λίστας!

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος δεν κατάφερε να τα βρει με τον αμυντικό ώστε να τον κάνει να υπογράψει νέο συμβόλαιο καθώς δεν επιθυμούν να προσφέρουν τα λεφτά που ζητά ο παίχτης.

Το τρέχον συμβόλαιο του παίχτη λήγει σε έναν χρόνο αλλά η Τότεναμ έχει την επιλογή να επεκτείνει τη διάρκεια του. Ωστόσο, μια επικείμενη πρόταση από του «Κόκκινους» θα μπορούσε να αλλάξει άρδην τα πράγματα.

Ο Μουρίνιο χρειάζεται επειγόντως ένα καλό και σταθερό κεντρικό αμυντικό, ιδιαίτερα μετά τις φετινές εμφανίσεις του Λίντελοφ αλλά και του Φιλ Τζόουνς. Η πρόταση που αναμένεται να γίνει σίγουρα θα ξεπερνά τα 55 εκατομμύρια ευρώ.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.