ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Διώχνει 5 παίκτες η Μπαρτσελόνα!

Κύμα αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα, η οποία έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της απομακρύνοντας όσους δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Διώχνει 5 παίκτες η Μπαρτσελόνα!

Στην Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει για τα καλά το μεταγραφικό σχεδιασμό και πέρα από τους παίκτες που θα έρθουν, υπάρχουν και αρκετοί που θα φύγουν.

Είναι κάμποσοι εκείνοι που δεν βοήθησαν την ομάδα όσο ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και παρά τις ευκαιρίες που πήραν δεν απέδωσαν και τώρα θα βρεθούν εκτός Καμπ Νόου.

Αντρέ Γκόμες

Ο Πορτογάλος χαφ χρησιμοποιήθηκε ξανά και ξανά και στη Βαρκελώνη τον πίστεψαν πολύ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έδειξε ικανός να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο και να ενισχύσει ουσιαστικά την Μπάρτσα. Έτσι η απόφαση είναι οριστική και σύντονα θα αποτελέσει παρελθόν.

Αλέις Βιδάλ

Ο Βαλβέρδε μέχρι τα μισά της σεζόν του έδινε ευκαιρίες για να δείξει την ποιότητά του, ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα προσέφερε ο δεξιός φουλ μπακ. Μάλιστα, εδώ και καιρό του διαμήνυσε ότι δεν τον υπολογίζει και η φυγή του από την ομάδα θεωρείται βέβαιη.

Πάκο Αλκάθερ

Ίσως ο πιο αδικημένος από όλους ο νεαρός επιθετικός και αυτό διότι βοήθησε την ομάδα σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής που πήρε. Ωστόσο, ο ερχομός του Αντουάν Γκριεζμάν σε συνδυασμό με την παρουσία του Λουίς Σουάρεζ κάνουν τα πράγματα δύσκολα για εκείνον αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής που θα παίρνει.

Λούκας Ντιν

Τα πράγματα είναι απλά για εκείνον, αφού δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραμονής. Στη Βαρκελώνη πιστεύουν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε προερχόμενος από τον πάγκο για να δίνει ανάσες στον Άλμπα, με τη διαφορά στο επίπεδο με τους υπόλοιπους “Μπλαουγκράνα” να είναι χαώδης.

Γέρι Μίνα

Αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες αλλά θα δοθεί δανεικός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπου που προπονείται αλλά και ούτε από την απόδοσή του στα ματς που έχει αγωνιστεί. Παρόλα αυτά στην Μπαρτσελόνα τον πιστεύουν και θέλουν να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα προκειμένου να γυρίσει έτοιμος στη Βαρκελώνη την επόμενη χρονιά.

Το ερωτηματικό Ντένις Σουάρεθ

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σουάρεθ. Ο προπονητής της Μπάρτσα έχει καλή άποψη για εκείνον και θεωρεί ότι θα αποτελέσει σημαντική λύση για την ομάδα τη νέα χρονιά, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Ινιέστα. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει και να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ και έτσι εάν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο δεν θα αποχωρήσει, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του ακόμα δεν είναι σίγουρη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ