Θέλει καλύτερους συμπαίκτες ο Μάτιτς! | Sportsking.gr

Θέλει καλύτερους συμπαίκτες ο Μάτιτς!

Ο Νεμάνια Μάτιτς δεν είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση και προέτρεψε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει καλές μεταγραφές για να βοηθήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου και ο Νεμάνια Μάτιτς δεν φαίνεται να… βολεύεται με αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον αμυντικό μέσο των Κόκκινων Διαβόλων, η ομάδα παρουσιάζει κάποια βελτίωση κάθε χρόνο, και φέτος μόνο η Σίτι ήταν καλύτερη. Το αποδεικνύει άλλωστε αυτό η δεύτερη θέση στην Premier League. Ωστόσο, στόχος της ιουνάιτεντ είναι η κορυφή.

Έτσι λοιπόν, προέτρεψε τους ανθρώπους του συλλόγου να πραγματοποιήσουν μεταγραφές καλών ποδοσφαιριστών, για να ενισχυθεί η ομάδα και να έχει περισσότερες και πιο αξιόπιστες επιλογές ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε τι είπε ο Σέρβος:

«Νομίζω ότι με κάποιος παραπάνω καλούς παίκτες στην ομάδα μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο, ασφαλώς, και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε.

 

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.