Επίσημο: Ποκετίνο πενταετίας στην Τότεναμ! (pics) | Sportsking.gr

Επίσημο: Ποκετίνο πενταετίας στην Τότεναμ! (pics)

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο συμφώνησε με την Τότεναμ και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο Λονδίνο μέχρι το 2023.

Δεν το κουνάει από την Τότεναμ ο Ποκετίνο.

Τα «Σπιρνούνια» και ο 46χρονος τεχνικός έδωσαν τα χέρια, με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 5 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2023.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter η Τότεναμ έβγαλε την ανακοίνωση. Μάλιστα, πέρα από τον Ποκετίνο, στο σύλλογο θα παραμείνει και η υπόλοιπη προπονητική ομάδα. Ο Ζεσούς Πέρεζ, ο Μιγκέλ Ντ’ Αγκοστίνο και ο Τόνι Χιμένεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Είναι τιμή μου που υπέγραψα για τόσο μεγάλο διάστημα στην ομάδα, τώρα που βαδίζει στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Είναι τιμή μου που θα είμαι ο προπονητής της τώρα που θα μπει σε αυτό το παγκόσμιας κλάσης καινούργιο γήπεδο. Αυτό είναι απλά ένας από τους παράγοντες που κάνουν την προπονητική μία από τις πιο ευχάριστες δουλειές. Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον σωστό δρόμο και θα χτίσουμε πάνω σε αυτή τη δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

mauricio_daniel730x750
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.