ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Δεν της το παίρνεις από τα χέρια (vid)

Η χρυσή αλλαγή του Γκάρεθ Μπέιλ και ο αυτοκαταστροφικός Λορίς Κάριους χάρισαν στη Ρεάλ τη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ και το 13ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της.

Δεν της το παίρνεις από τα χέρια (vid)

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης κονταροχτυπήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο Κίεβο. Οι “κόκκινοι” είχαν την ατυχία να δουν τον Σαλάχ να τραυματίζεται από νωρίς ενώ τα λάθη του Κάριου της κόστισαν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1 από την ανώτερη “βασίλισσα”. Έτσι, η Ρεάλ κέρδισε την τέταρτη της κούπα με τα μεγάλα αυτιά τα τελευταία 5 χρόνια ενώ ο Κλοπ ηττήθηκε σε έκτο σερί τελικό.

TO ΜΑΤΣ:

H Λίβερπουλ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας της Ρεάλ.

Παρ΄όλα αυτά, η “βασίλισσα” απείλησε πρώτη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από πλάγια θέση να σουτάρει λίγο άουτ.

Η απάντηση των “κόκκινων” ήρθε στο 22ο λεπτό μετά από μία φάση διαρκείας, με τον Αλεξάντερ να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της περιοχής αλλά να βλέπει τον Κέιλορ Νάβας να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 31ο λεπτό κόπηκε η ανάσα των φίλων της Λίβερπουλ, καθώς ο Σαλάχ χτύπησε στον ώμο του μετά από τζαρτζάρισμα με τον Σέρχιο Ράμος, με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος εξτρέμ να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η αποχώρηση άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα, με συνέπεια οι “μερένχες”  να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και οι “κόκκινοι” να οχυρωθούν στα καρέ τους.

Στο 36΄ήρθε η σειρά των φίλων της Ρεάλ να καρδιοχτυπήσουν, όταν ο Καρβαχάλ υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου, με συνέπεια να αναγκαστεί να περάσει στη θέση του ο Νάτσο.

Έτσι, στο 43΄η Ρεάλ πραγματοποίησε την καλύτερη φάση στον αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Ίσκο με σέντρα βρήκε το κεφάλι, ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Κάριους. Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπενζεμά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Η αδυναμία της Λίβερπουλ να κρατήσει τη μπάλα έδινε τη δυνατότητα στη Ρεάλ να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες. Έτσι, στο 47΄ο Ίσκο μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κάριους.

Στο 51΄, όμως, ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για τους “κόκκινους”. Ο Κάριους με τα χέρια στη μπάλα πάσαρε πάνω στον Μπενζεμά, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι “κόκκινοι”, όμως, ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ, αφού ισοφάρισε στο 55ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λόβρεν πήρε την πρώτη κεφαλιά για να έρθει ο Μανέ με προβολή να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61΄με τον Ίσκο να αναγκάζει τον Κάριους να απομακρύνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα, επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της Ρεάλ. Ο Μαρσέλο με σέντρα τροφοδότησε τον Μπέιλ, ο οποίος με απίστευτο ανάποδο ψαλιδάκι σημείωσε το 2-1.

Από το 70ο λεπτό η Λίβερπουλ άρχισε να έχει τη μπάλα στα πόδια της και έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Μανέ σταμάτησε στο δοκάρι του Νάβας.

Ωστόσο, η κούραση είχε καταβάλει τους παίκτες της Λίβερπουλ, με συνέπεια αυτή η υπεροχή να κρατήσει μόνο 5 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, η καταστροφική βραδιά του Κάριους ολοκληρώθηκε στο 85΄, όταν δε μπόρεσε να συγκρατήσει στην αγκαλιά του το μακρινό σουτ του Μπέιλ, με συνέπεια να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Δείτε τις ενδεκάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ