Εξελίξεις με Κιελίνι στη Γιουβέντους! (pic) | Sportsking.gr

Εξελίξεις με Κιελίνι στη Γιουβέντους! (pic)

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι αποτελεί έναν από τους τελευταίους κρίκους της ατσαλένιας άμυνας της Γιουβέντους και ο σύλλογος δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει!

Μετά τη φυγή του Μπονούτσι για τη Μίλαν και την θρυλική αποχώρηση του Μπουφόν, ο Κιελίνι αποτελεί έναν από τους τελευταίους αμυντικούς που συνέβαλαν στη δημιουργία της άμυνας από… μπετόν της Γιουβέντους.

Η Μεγάλη Κυρία όμως, δεν σκοπεύει να δει και τον νυν αρχηγό της να φεύγει από το Τορίνο, για αυτό κίνειται γρήγορα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η παρούσα σύμβαση του Κιελίνι με τη Γιούβε ολοκληρώνεται τον προσεχές μήνα, αλλά ποτέ ο Ιταλός δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι δύο πλευρές μάλιστα, είναι σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο Κιελίνι τον Αύγουστο κλείνει τα 34 χρόνια του και είναι μια από τις σταθερές της Γιουβέντους και για την επόμενη χρονιά.


 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.