Ανακοινώνει Περίν η Γιουβέντους | Sportsking.gr

Ανακοινώνει Περίν η Γιουβέντους

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως εντός 48 ωρών η Γιουβέντους θα έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Ματία Περίν από τη Τζένοα.

Από τη μέρα που ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν στον Ματία Περίν.

Ο παίκτης της Τζένοα δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και παρά το κόλλημα στο οικονομικό, οι δυο πλευρές φαίνεται πως κατέληξαν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου οι δυο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια και είναι θέμα ωρών οι ανακοινώσεις της μεταγραφής.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να έχει επισημοποιήσει την απόκτηση του Περίν μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Η «μεγάλη κυρία» αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της 12 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της το επόμενο νούμερο ένα της Εθνικής Ιταλίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.