Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Λοράν Μπλαν – Πάντα στο «κάδρο» και ο Σάρι! | Sportsking.gr

Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Λοράν Μπλαν – Πάντα στο «κάδρο» και ο Σάρι!

Η Τσέλσι καίγεται να κλείσει τον επόμενο προπονητή της εμ τον Λοράν Μπλαν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση του φαβορί!

Φαβορί για να γίνει ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι είναι ο Λοράν Μπλαν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Ο Γάλλος προπονητής βρίσκεται σε επαφές με τους Λονδρέζους, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι.

Πάντως, υπάρχουν πηγές που υποστηρίζουν ότι η Τσέλσι προσπαθεί ακόμα να βρει λύση στο θέμα του πρώην προπονητή της Νάπολι, πριν υπογράψει με οποιονδήποτε άλλον. Φαίνεται, ότι ο Σάρι είναι ο Νο.1 στόχος των Μπλε, οι οποίοι όμως ξεκίνησαν επαφές και με άλλους υποψηφίους, αφού του Σάρι δείχνει να είναι δύσκολο να υλοποιηθεί.

Η Gazzetta dello Sport πληροφορεί ότι ο Μπλαν τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Τσέλσι, ωστόσο ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αγγλικός σύλλογος πρέπει να βρει σύντομα τον καινούριο του προπονητή, ώστε να προχωρήσει και στον μεταγρραφικό σχεδιασμό του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.