Ρώτησε για Ενζονζί η Άρσεναλ – Η ρήτρα που πρέπει να πληρώσει! | Sportsking.gr

Ρώτησε για Ενζονζί η Άρσεναλ – Η ρήτρα που πρέπει να πληρώσει!

Ο Ουνάι Έμερι ενδιαφέρεται για παίκτες που είχε στη Σεβίλλη και ένας από αυτούς είναι ο Στίβεν Ενζονζί!

Ο Ουνάι Έμερι έχει σκοπό να αλλάξει την Άρσεναλ και ήδη φέρνει παίκτες προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Λίχσταϊνερ αποτελεί και επίσημα παίκτη των Κανονιέρηδων και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή τους.

Ο Ισπανός προπονητής έχει στο νου του και ποδοσφαιριστές που είχε κατά τη θητεία του στη Σεβίλλη, και ένας από αυτούς είναι ο Στίβεν Ενζονζί. Οι Gunners έκαναν μια προσέγγιση στη Σεβίλλη για τον Γάλλο μέσο, και η απάντηση που πήραν είναι ότι αν θέλουν να τον αποκτήσουν, πρέπει να καλύψουν τη ρήτρα του. Το ποσό της κυμαίνεται στα 35εκ. λίρες.

Μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης τόνισε ότι εφόσον πληρωθεί η ρήτρα, δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα.

Τώρα, μένει να φανεί αν η Άρσεναλ θα κάνει όντως κίνηση για τον παίκτη, γνωρίζοντας ότι για να τον κάνει δικό της έχει μόνο μια επιλογή. Να βγάλει από τα ταμεία της 35εκ. λίρες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.