ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωσε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ Φεκίρ η Λυών! (pic) | Sportsking.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωσε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ Φεκίρ η Λυών! (pic)

Την διακοπή των διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ για τον Ναμπιλ Φεκίρ ανακοίνωσε η Λυών!

Φεκίρ τέλος για τη Λίβερπουλ! Η Λυών εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο με την οποία ενημερώνει ότι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γάλλου μέσου στη Λίβερπουλ!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Λυών ενημερώνει ότι οι τριμερείς διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και τον Ναμπίλ Φεκίρ για τη μεταγραφή του αρχηγού της Λυών δεν στέφθηκαν από επιτυχία και ότι η Λυών έχει αποφασίσει να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη διαπραγμάτευση σήμερα το βράδυ στις 20:00. Παρόλο που η Λίβερπουλ υπήρξε η προτεραιότητα για μια πιθανή μεταγραφή του Ναμπίλ, και σε σχέση με άλλες προτάσεις ήταν σύμφωνη με το ενδιαφέρον του Ναμπίλ και της Λυών, ο σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί σύντομα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού του που είναι ο ηγέτης για τη σεζόν 2018/19 κατά την οποία το κλαμπ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.