Ο Γκούτι «σχεδιάζει» την μετά-Ρονάλντο εποχή | Sportsking.gr

Ο Γκούτι «σχεδιάζει» την μετά-Ρονάλντο εποχή

Στην Ρεάλ Μαδρίτης τον πιστεύουν πολύ και ο ίδιος δείχνει έτοιμος να αναλάβει την τύχη της ομάδας στα χέρια του, αλλά χωρίς τον Ρονάλντο.

Μετά την αποχώρησή του ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ορφανό τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά Μέσα, όμως επιμένουν ότι η κατάσταση δεν διαιωνιστεί, αφού έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα με την «diarioGOL» ο εκλεκτός για τον πάγκο είναι πλέον ο Γκούτι. Κατά πολλούς μια τέτοια επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ δεν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία που απαιτείται, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές έχουν προχωρήσει το θέμα κάμποσα βήματα παραπέρα και τονίζουν ότι η άφιξή του θα «κλειδώσει» την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί; Επειδή πιστεύει ότι ο κύκλος του Πορτογάλου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχει κλείσει και ότι για να χτιστεί η νέα Ρεάλ θα πρέπει να… γκρεμιστεί ένα μεγάλο κομμάτι της.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.