Άκυρο από Μπορντό σε Ίντερ για Μάλκομ | Sportsking.gr

Άκυρο από Μπορντό σε Ίντερ για Μάλκομ

Οι περιορισμοί του Financial Fair Play ήταν ο λόγος που η Μπορντό απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ίντερ για την απόκτηση του Μάλκομ.

Η Ίντερ έκανε κίνηση για τον Μάλκομ, ωστόσο η απάντηση της Μπορντό ήταν αρνητική, αλλά για έναν παράξενο λόγο.

Συγκεκριμένα, οι «Νερατζούρι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Financial Fair Play και δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν μεταγραφές.

Έτσι η Ίντερ παρουσιάστηκε με μία πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ στη γαλλική ομάδα, ωστόσο αυτό το ποσό θα μπορούσε να το εισπράξει τη Μπορντό το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ζήτησε να μετακομίσει ο παίκτης στο Μιλάνο με τη μορφή δανεισμού από τώρα αλλά τα χρήματα να καταβληθούν την επόμενη χρονιά και τότε να γίνει η κανονική μεταγραφή, κάτι τέτοιο όμως δεν άρεσε καθόλου στη Μπορντό.

O 21χρονος εξτρέμ αποτελεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και εξετάζεται από τις κορυφαίες ομάδες. Τη σεζόν που πέρασε σκόραρε 12 φορές, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.