Τρόλαρε όλον τον κόσμο ο Γκριεζμάν και ζήτησε συγγνώμη! | Sportsking.gr

Τρόλαρε όλον τον κόσμο ο Γκριεζμάν και ζήτησε συγγνώμη!

Ενώ όλοι περίμεναν ο Αντουάν Γκριεζμάν να ανακοινώσει το μέλλον του στη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα, ο «μικρός πρίγκηπας» δεν αποκάλυψε το παραμικρό!

Η εθνική Γαλλίας είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπο σήμερα, στην οποία θα μιλούσαν ο Ενζονζί και ο Γκριεζμάν. Όλοι περίμεναν από τον δεύτερο να ανακοινώσει και την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του!

Ωστόσο, ο παίκτης της Ατλέτικο αφού πήρε τον λόγο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει καμία πληροφορία σήμερα, και ζήτησε συγγνώμη γιατί ξέρει πως η αναμονή έχει χτυπήσει… κόκκινο!

Έτσι, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο, μέχρι ο Γκριεζμάν να ανακοινώσει σε ποιά ομάδα θα αγωνίζεται από του χρόνου. Διαβάστε τι είπε ο «μικρός πρίγκηπας»:

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αναμονή αλλά δεν θα ανακοινώσω την απόφασή μου σήμερα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.