Μένει και παλεύει για τη θέση του ο Νάβας | Sportsking.gr

Μένει και παλεύει για τη θέση του ο Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να παλέψει για τη θέση του, ακόμα και αν έρθει στην ομάδα ο Άλισον.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει σιγουριά πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει τον Άλισον από τη Ρόμα έναντι ενός ποσού κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ερχομός του Βραζιλιάνου γκολκίπερ θα μπορούσε να σημαίνει αυτομάτως την αποχώρηση του Κέιλορ Νάβας από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με την «AS» ο Κοσταρικανός έχει πάρει τη απόφαση να κλείσει τα αυτιά του στις προτάσεις που θα έρθουν και να μείνει στη Μαδρίτη για να παλέψει για τη θέση του.

Ο 31χρονος πιστεύει πως μετά από τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Νάβας έχει δεχθεί έντονη κριτική όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πάντα κατάφερνε να γυρίσει το κλίμα υπέρ του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.