Ο Φεκίρ μίλησε για το γόνατό του! (pic) | Sportsking.gr

Ο Φεκίρ μίλησε για το γόνατό του! (pic)

Πολλά ακούγονται για το... γόνατο του Ναμπίλ Φεκίρ και ο Γάλλος μέσος ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Η μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ στη Λίβερπουλ έχει προς το παρόν χαλάσει, και πολλοί απέδωσαν τα αίτια στο γόνατο του ποδοσφαιριστή.

Ο Φεκίρ είχε πάθει ρήξη χιαστού και φημολογείται ότι η Λίβερπουλ θέλησε να μειώσει το κόστος της μεταγραφής μετά τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παίκτη της Λυών ποιά είναι η κατάσταση με το γόνατο, στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Αυτός λοιπόν ξεκαθάρισε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και το νιώθει όπως πριν τη ρήξη χιαστού. Ο Φεκίρ δήλωσε ότι εργάστηκε πολύ πάνω στην αποκατάστασή του, και τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν. Δείτε τι είπε ο Γάλλος διεθνής:

«Το γόνατό μου είναι πάρα πολύ καλά. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό, το ενδυναμώνουμε. Αλλά αλήθεια αισθάνομαι όπως πριν τον τραυματισμό μου».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.