Πολιτάνο 5ετίας στην Ίντερ | Sportsking.gr

Πολιτάνο 5ετίας στην Ίντερ

Ο Ματέο Πολιτάνο θα είναι η πέμπτη μεταγραφή της Ίντερ το φετινό Καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο 5ετίας.

Η Ίντερ συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής της στο Champions League της επόμενης σεζόν, με τον Ματέο Πολιτάνο να γίνεται η 5η προσθήκη της το φετινό Καλοκαίρι.

Μετά τους Ασαμόα, Ντε Φράι, Μαρτίνεθ και Ναϊνκολάν, ο σύλλογος του Μιλάνο ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό της Σασουόλο για συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας (1+4).

Την πρώτη σεζόν η Ίντερ θα τον αποκτήσει ως δανεικό πληρώνοντας 7 εκατομμύρια στη Σασουόλο, ενώ του χρόνου το Καλοκαίρι θα τον αγοράσει προσφέροντας ακόμη 20 εκατομμύρια.

Ο Ιταλός βρίσκεται στον μήνα του μέλιτος με τη σύζυγό του και το Σάββατο αναμένεται στο Μιλάνο σήμερα (29/6), ώστε μέχρι το Σάββατο να έχει περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ως αντάλλαγμα, η Ίντερ θα δώσει τον επιθετικό Γενς Οντγκάαρντ στη Σασουόλο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τους νερατζούρι να έχουν ρήτρα επαναγοράς 10 εκατομμυρία, η οποία θα φτάσει στα 15 μετά το δεύτερο χρόνο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.