ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωση της Ρεάλ για Νεϊμάρ! | Sportsking.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωση της Ρεάλ για Νεϊμάρ!

Επίσημη ανακοίνωση για το θεμα Νεϊμάρ εξέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης!

Επίσημη ανακοίνωση για το θέμα με τον Νεϊμάρ εξέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης! Μετά από μια πληροφορία που μετέδωσε ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός, ότι η Βασίλισσα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρί για τον Βραζιλιάνο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει προσφορά στην Παρί για τον Νεϊμάρ και ότι οι πληροφορίες είναι εντελώς λάθος. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Μετά τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν σήμερα το βράδυ από το TVE για μια υποτιθέμενη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεντ Ζερμέν για τον παίκτη Νεϊμάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης λέει ότγι αυτές οι πληροφορίες είναι πλήρως λάνθασμένες. Η Ρεάλ μαδρίτης δεν έχει κάνει κανενός είδους προσφορά στην Παρί ή στον παίκτη».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.