ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα (vid)
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Πρόκριση μετά από καιρό για τη Σουηδία

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, η Σουηδία επικράτησε με 1-0 της Ελβετίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από το 1994.

Πρόκριση μετά από καιρό για τη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η προτελευταία ομάδα που πανηγυρίζει την είσοδό της στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 1-0 των Ελβετών με γκολ του Φόρσμπεργκ και προκρίθηκε στους “8” της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994, όπου τερμάτησε στην τρίτη θέση. Ακόμα η ομάδα του Γιάνε Άντερσον είχε να πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες νίκες σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1958.

Οι Σουηδοί ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά τα σουτ που επιχείρησε ο Μπεργκ στο 8′ και το 28′ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Σιγά σιγά οι Ελβετοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και απέιλησαν με τη σειρά τους στο 39ο λεπτό με τον Τζεμαϊλι να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Όλσεν. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους Σκανδιναβούς, αλλά η προσπάθεια του Έκνταλ δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους παίκτες του Γιάνε Άντερσον να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 49′ έχασαν μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Τοϊβόνεν έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Τελικά, η υπεροχή των Σουηδών επιβεβαιώθηκε στο 66′ με τον Φόρσμπεργκ να κάνει το 1-0 με σουτ που κόντραρε στον Ακάντζι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 80′ οι Ελβετοί σπατάλησαν μια τεράστια ευκαιρία για το 1-1, αλλα η κεφαλιά του Εμπολό απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς έχασε ακόμα μία ευκαιρία για την ισοφάρισση με τον Όλσεν να μπλοκάρει την κεφαλιά του Σεφέροβιτς. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Όλσον ανατράπηκε από τον Λανγκ, με τον διαιτητή να δίνει στην αρχή πέναλτι, αλλά αού συμβουλέυτηκε το VAR, άλλαξε την απόφασή του, καταλογίζοντας φάουλ, ενώ απέβαλε και τον Λανγκ. Ο Τοϊβόνεν το εκτέλεσε αλλά τον σταμάτησε ο Σόμερ και αμέσως μετά ο Σκόμινα σφύριξε τη λήξη.

Πλέον η ομάδα της Σκανδιναβίας περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των “8” που θα προκύψει από τον νικητή της αναμέτρησης Κολομβία – Αγγλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ