Προπονητής Λυών: «Θέλει να φύγει ο Φεκίρ» (pic) | Sportsking.gr

Προπονητής Λυών: «Θέλει να φύγει ο Φεκίρ» (pic)

Την επιθυμία του να φύγει από τη Λυών έχει εκφράσει ο Ναμπίλ Φεκίρ, σύμφωνα με τον προπονητή της Λυών.

Δεν τελείωσε όπως φαίνεται το σίριαλ της μεταγραφής του Ναμπίλ Φεκίρ το καλοκαίρι που διανύουμε! Μετά το φιάσκο της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ, που χάλασε στο παρά… ένα, αναμένεται να υπάρξει συνέχεια.

Ο προπονητής της Λυών, Μπρούνο Τζενέσιο, αποκάλυψε ότι ο Φεκίρ θέλει να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο και συνεπώς να αποχωρήσει από την ομάδα. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει συνάντησει με τον παίκτη και ότι αν εμφανιστεί κάποια ευκαιρία όπως της Λίβερπουλ, ο Φεκίρ θα την αξιοποιήσει. Φυσικά, αυτό θα γίνει μόνο αν και η Λυών τα βρει με τον άλλο σύλλογο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τζενέσιο:

«Ο Φεκίρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να θέσουμε ένα ραντεβού. Αν υπάρχει η δυνατότητα όπως με τη Λίβερπουλ, ο Ναμπίλ θα αρπάξει σίγουρα την ευκαιρία, από τη στιγμή που οι δύο μεριές συμφωνήσουν».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.