«Στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Κριστιάνο ο Ανιέλι» (pic) | Sportsking.gr

«Στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Κριστιάνο ο Ανιέλι» (pic)

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τασρέντι Παλμέρι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, έρχεται στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από χτες σας είχαμε ενημερώσει πως η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι καθοριστική για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Οι άνθρωποι της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, γνωρίζουν πως σε μια τέτοια μεταγραφή δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και ο πρόεδρος της ομάδας έχει πάρει πάνω του το θέμα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τασρέντι Παλμέρι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι ταξιδεύει με προορισμό την Καλαμάτα προκειμένου να μιλήσει ο ίδιος με τον Πορτογάλο σταρ.

Λίγο αργότερα ο Ιταλός συνάδελφος ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Πίζα με τον Ανιέλι να είναι έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Καλαμάτα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.