Πανζουρλισμός με Ρονάλντο στον ιταλικό Τύπο! (pic) | Sportsking.gr

Πανζουρλισμός με Ρονάλντο στον ιταλικό Τύπο! (pic)

Ο ιταλικός Τύπος έχει "τρελαθεί" με τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο του οποίου το πρόσωπο βρίσκεται σε κάθε πρωτοσέλιδο!

Όπως ήταν αναμενόμενο η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει την Ιταλία… να παραμιλάει! Η μεταγραφή του αποτελεί το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού μαζί με το Μουντιάλ!

Αν είσαι βέβαια Ιταλός… μια βόλτα σε «κιόσκι» θα σε πείσει καθώς Ρονάλντο βρίσκεται σε κάθε μέσο με την είδηση να αναπαράγεται ξανά και ξανά με περισσότερες λεπτομέρειες και πλούσιο ρεπορτάζ.

Χαρακτηριστική είναι μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο. Σε αυτήν βρίσκεται μια πληθώρα εφημερίδων με το ίδιο ακριβώς θέμα να στολίζει την πρώτη σελίδα! Μάλιστα, ανάμεσα τους οι εθνικής εμβέλειας αλλά παγκοσμίου κύρους εφημερίδες όπως Gazzeta dello Sport, Tuttosport και Corriere dello Sport.

Δείτε την εικόνα:
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.