Κέιν: «Τους κάναμε όλους υπερήφανους αλλά το θέλαμε πολύ» | Sportsking.gr

Κέιν: «Τους κάναμε όλους υπερήφανους αλλά το θέλαμε πολύ»

Απόλυτος και πεισμένος πως η Αγγλία έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πετύχει πολλά πράγματα στο μέλλον είναι ο Χάρι Κέιν.

Η Αγγλία έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μίας μεγάλης διοργάνωσης και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος σύμφωνα με τον Χάρι Κέιν.

«Το ξέρουμε πως τους κάναμε όλους υπερήφανους εδώ που φτάσαμε αλλά θέλαμε πολύ το κύπελλο. Μας πόνεσε θα μπορούσαμε να το είχαμε σηκώσει. Ο επόμενος στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα ακόμα περισσότερο. Μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει αν κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι σε λίγα χρόνια να το πετύχουμε».

«Είμαστε ένα σπουδαίο σύνολο και αυτό χάρις τον προπονητή μας την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για να φτάσουμε σε έναν τελικό.  Το χρωστάμε στο κόσμο μας».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.