ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Χάμες: Η Ρεάλ, η επιθυμία επιστροφής και η ρήτρα της Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει σκέψεις επιστροφής του Χάμες Ροντρίγκες και ο παίκτης το σκέφτεται σοβαρά. Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης στο Sportsking.gr.

Χάμες: Η Ρεάλ, η επιθυμία επιστροφής και η ρήτρα της Μπάγερν

Πριν από περίπου δυο χρόνια, ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν… ακούνητος από τη θέση του προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο δρόμος της εξόδου ήταν ο μοναδικός για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Γάλλος τεχνικός πίστευε πως ο νεαρός χαφ δεν δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και έτσι του έδινε ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Κολομβιανός είδε το ποδοσφαιρικό του είδωλο να τον απαξιώνει και πήρε απόφαση πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να φοράει τα λευκά.

Παρά το γεγονός πως για μεγάλο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε το φαβορί για την απόκτηση του, ο Κάρλο Αντσελότι, που μόλις είχε αναλάβει την Μπάγερν, επέμεινε για την απόκτηση του και τελικά ο Χάμες έγινε κάτοικος Μονάχου.

O Ιταλός τεχνικός έφυγε από τη Γερμανική ομάδα μερικούς μήνες αργότερα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Χάμες να κερδίσει τους ανθρώπους των Βαυαρών. Μάλιστα ο Ρουμενίγκε είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Αντσελότι για την επιμονή του να αποκτηθεί ο παίκτης.

Την ίδια ώρα ο Ζινεντίν Ζιντάν κατακτούσε άλλο ένα Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς στη Μαδρίτη δεν θυμόταν τον Χάμες Ροντρίγκες. Πριν από περίπου ένα μήνα, ο “Ζιζού” ανακοίνωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει στη “Βασίλισσα” και τελικά έδωσε τη θέση του στον Λοπετέγκι.

Οι πρώτες σκέψεις και η ρήτρα της Μπάγερν

Μετά την αποχώρηση του Ζιντάν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και πολύ περισσότερο ο Φλορεντίνο Πέρεθ άρχισαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάμες. Άλλωστε ο παίκτης είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για δυο χρόνια, με τη Μπάγερν να έχει οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τη “Marca” οι “μερένχες” έχουν λάβει θετικά μηνύματα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει πως αυτή τη φορά θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Από την πλευρά της η Μπάγερν έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τη Ρεάλ πως θα πληρώσει τη ρήτρα και εδώ τα πράγματα περιπλέκονται.

Οι τρεις πλευρές θα πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν. Το μεγάλος βάρος θα πέσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή καθώς αν επιλέξει να επιστρέψει στη Μαδρίτης, τότε πολύ δύσκολα η Μπάγερν θα πάει την υπόθεση στα άκρα.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δώσουν οι “μερένχες” κάποιο ποσό σαν αποζημίωση προκειμένου να γυρίσει ο Χάμες και να κάνει αυτό που δεν έκανε την πρώτη φορά, να γίνει ηγέτης της “Βασίλισσας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ