ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Τορέιρα: «Εις το επανιδείν Σαμπντόρια»

Ο Ουρουγουανός τα τελευταία 24ωρα είναι κάτοικος Λονδίνου, ωστόσο η σύνδεσή του με την... πρώην Σαμπτόρια είναι τόσο δυνατή που δεν θα μπορούσε να μην φανερωθεί και στον αποχαιρετισμό του.

Τορέιρα: «Εις το επανιδείν Σαμπντόρια»

Νέο, σπουδαίο κεφάλαιο ανοίγει ο 22χρονος Ουρουγουανός, με την πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ να έρχεται μέσω της Άρσεναλ. Ο Ουνάι Έμερι ήθελε σαν τρελός τον ταλαντούχο μέσο στους «Κανονιέρηδες» και η διοίκηση των Λονδρέζων δεν του χάλασαν χατίρι βρίσκοντας χρυσή τομή στην συμφωνία τους με την Σαμπτόρια, ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος ο Τορέιρα.

Ο διεθνής με την «Σελέστε» -έφθασε με την χώρα του ως τους «8» του Μουντιάλ – δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετίσει την πρώην ομάδα του, με την Σαμπτορία, όπως φαίνεται και από το μήνυμά του να είναι μέσα στην καρδιά του. Το ποστ στο προσωπικό του instagram φανερώνει το δέσιμο που κατάφερε να έχει με τον ιταλικό σύλλογο με δύο μόλις χρόνια παρουσίας – στα τρία χρόνια που ανήκει στον σύλλογο από την Γένοβα ο ένας τον βρήκε δανεικό στην Πεσκάρα -, δέσιμο τόσο ισχυρό που δεν αποκλείεται να τον βρει ξανά εκεί στο μέλλον.

«Το αντίο είναι μια σκληρή λέξη, οπότε εγώ θα πως εις το επανιδείν. Το λέω αυτό γιατί η Σαμπτόρια είναι η οικογένειά μου και τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Λέω εις το επανιδείν, αν και θα είμαι μακρία, γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρώματα αυτής της φανέλας που τίμησα δύο χρόνια, φορούσα την πιο όμορφη φανέλα στον κόσμο. Σας χαιρετώ λοιπόν, εις το επανιδείν. Θα έχετε για πάντα έναν ακόμη οπαδό σας» ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού στον προσωπικό του λογαριασμό.

View this post on Instagram

Addio è una parola troppa grossa, perciò vi dirò solo arrivederci. Lo farò perché la Sampdoria è stata la mia famiglia per due stagioni e resterà per sempre nel mio cuore. Vi dico arrivederci perché, anche se sarò lontano, non potrò mai dimenticare l’importanza di avervi avuto dalla mia parte, tutti, fin dal primo allenamento in cui ho indossato la maglia più bella del mondo. Tifosi, presidente e società, mister, staff e compagni, dipendenti e collaboratori. Sono cresciuto tanto in questi due anni, mi avete accolto, mi avete dato fiducia e fatto sentire uno di voi. E, uno di voi, lo resterò per davvero. Ciao, grazie e arrivederci, @unionecalciosampdoria. Avrete per sempre un tifoso in più. Un abbraccio, Lucas. #LT34

A post shared by Lucas Torreira (@ltorreira34) on

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ