ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Μια φουρνιά σκέτη… κόλαση

Αυτή η εξαιρετική φουρνιά του Βελγίου θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελικό του φετινού Μουντιάλ, αλλά συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία της ομάδας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Αγγλίας.

Μια φουρνιά σκέτη… κόλαση

Στην τρίτη θέση του φετινού Μουντιάλ τερμάτησε η ομάδα του Βελγίου. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” χωρίς να πιάσουν πολύ υψηλά στάνταρ επικράτησαν με 2-0 της Αγγλίας και έδειξαν ότι θα μπορούσαν να έχουν θέση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι Βέλγοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Λουκάκου έσπασε πολύ ωραία την μπάλα προς τον Τσαντλί στα αριστερά, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή των Άγγλων και ο επερχόμενος Μενιέ την έσπρωξε στα δίχτυα με προβολή. Στο 12′ οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχασαν μια καλή ευκαιρία για το 2-0, αλλά το σουτ του Ντε Μπρόινε σταμάτησε στον Πίκφορντ. Στο 24′ ο Κέιν σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ έξω από τα δοκάρια του Κουρτουά. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Αλντερβάιρελντ πήγε να βάλει ένα τρομερό γκολ, αλλά το ψαλιδάκι που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Άγγλους με τον Ντάιερ να βγαίνει απέναντι από τον Κουρτουά και να πλασάρει, αλλά ο Αλντερβάιρελντ έδιωξε πάνω στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά μετά οι Άγγλοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία για το 1-1, με την κεφαλιά του Μαγκουάιερ να περνάει χιλιοστά έξω από το δοκάρι των Βέλγων. Στο 80′ οι “Κόκκινοι Διάβολοι” ξεδίπλωσαν υποδειγματικά μία ακόμα αντεπίθεση, με τον Μενιέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Πίκφορντ. Δύο λεπτά αργότερα οι Βέλγοι κλείδωσαν το ματς. Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη προς τον Αζάρ, αυτός βγήκε απέναντι στον Πικφορντ και δεν λάθεψε σημειώνοντας το 2-0. Μέχρι τη λήξη του ματς δεν άλλαξε κάτι στο ματς και οι Βέλγοι κατέκτησαν την τρίτη θέση του Μουντιάλ που είναι και η καλύτερη στην ιστορία τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ