Θέλει Ίντερ ο Μόντριτς! | Sportsking.gr

Θέλει Ίντερ ο Μόντριτς!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Calciomercato, ο Λούκα Μόντριτς επιθυμεί να πάει στους Νερατζούρι!

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Κροάτη να φεύγει από τη «Βασίλισσα» με προορισμό το Μιλάνο!

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Calciomercato, ο Λούκα Μόντριτς έχει συζητήσει επανειλημμένα με τον Πέρεθ σχετικά με το μέλλον του το οποίο ο ίδιος βλέπει μακριά από τη Μαδρίτη.

Μπορεί ο «Μεγάλος» της Ρεάλ να ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ωστόσο ο 32χρονος μέσος φαίνεται πως πατάει σε αυτό που κάποτε είχε αναφερθεί, ότι μπορεί να φύγει από την ομάδα όποτε το επιθυμεί.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η συνάντηση των αντιπροσώπων της Ίντερ με τον Μόντριτς στη Μαδρίτη ερχόμενοι, κατά κύριο λόγο, για το φιλικό των Νερατζούρι με την Ατλέτικο. Προς το παρόν, Πέρεθ και Μόντριτς παίρνουν το χρόνο τους με τον πρώτο να μην βιάζεται και να αναζητά αντικαταστάτη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κροάτης διεθνής.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.