ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μαν.Γιουνάιτεντ: Τέλος καλό, όχι όλα καλά και μία ελπίδα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε με το... δέξι στην Premier League, όμως ήταν όλα καλά για την ομάδα του Μουρίνιο σε αυτή την πρεμιέρα;

Μαν.Γιουνάιτεντ: Τέλος καλό, όχι όλα καλά και μία ελπίδα!

Τελός καλό λοιπόν για τη Γιουνάιτεντ που πήρε αυτό που ήθελε στην πρεμιέρα της Premier League. Τη νίκη. Αυτό χρειαζόταν πάση θυσία η ομάδα του Μουρίνιο για να επέλθει μια ηρεμία και να μη γίνουν όλα… ώπα από την αρχή της σεζόν.

Δυστυχώς, η εξέλιξη του ματς δεν μας επέτρεψε να δούμε αυτό που περιμέναμε με μεγάλη περιέργεια. Την αντίδραση της Γιουνάιτεντ απέναντι σε μια κλειστή άμυνα, σαν τις πολλές που θα αντιμετωπίσει στη διάρκεια της χρονιάς. Το γρήγορο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πογκμπά έλυσε νωρίς το «γόρδιο δεσμό» για τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η Λέστερ κατάφερε να πάρει τη μπάλα από τη Γιουνάιτεντ και να την πιέσει ασφυκτικά σε κάποιες στιγμές. Οι παίκτες του Μουρίνιο δυσκολεύονταν πάρα πολύ να κρατήσουν τη μπάλα, ενώ δεν μπορούσαν να βγάλουν μια σωστή αντεπίθεση. Η εικόνα των Μπέμπηδων μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανεπίτρεπτη.

Στα θετικά, η τρομερή απόκρουση του Ντε Χέα στο σουτ του Μάντισον. Ο Ισπανός γκολκίπερ έδειξε να συνέρχεται από το τραγικό Μουντιάλ, και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της Γιουνάιτεντ και φέτος.

https://twitter.com/UnitedGIF/status/1028000770384375808

Στην επανάληψη οι Κόκκινοι Διάβολοι άλλαξαν το τσιπάκι και πάτησαν τη Λέστερ. Ακόμα και ο Πογκμπά, που θεωρητικά ήταν ανέτοιμος, δεν σταμάτησε να τρέχει. Ο Αλέξις ήταν απολαυστικός, με ένα προβληματάκι στην τελική πάσα/εκτέλεση. Επιτέλους, η Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη μπάλα κάτω, ο Φρεντ έδινε το ρυθμό, ο Πογκμπά… κεντούσε στο κέντρο, ο Περέιρα έκοβε τα πάντα και οι Μάτα-Σάντσες δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις. Τα μπακ (Σο-Νταρμιάν) συνήλθαν, και εν τέλει ο πρώτος κλέιδωσε τη νίκη.

Ο Μουρίνιο πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Σο, και εύχεται ο Άγγλος αμυντικός να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση τη φετινή σεζόν.

Γενικά, η Γιουνάιτεντ έδειξε ότι κουβαλάει τις ίδιες αρρώστιες με πέρσι. Δεν είναι λίγο να σε κλείνει στο δικό σου μισό μια ομάδα σαν τη Λέστερ, παίζοντας στην έδρα σου και έχοντας προηγηθεί στο 3′. Μια άλλη ομάδα, ποιοτική και δουλεμένη, θα διέσυρε τις Αλεπούδες με συνοπτικές διαδικασίες. Η ομάδα του Μουρίνιο, έκατσε και δέχτηκε την πίεση των αντιπάλων.

Παρόλα αυτά, δεν ήταν όλα μαύρα στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρχικά, η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς που τόσο χρειαζόταν. Δεύτερον, ο Special One είδε την πιο ακριβή μεταγραφή του, τον Φρεντ, να κάνει αυτά για τα οποία τον έφερε στο Old Trafford. Κοντρόλαρε το ρυθμό, έμπαινε σαν… ταύρος στις μονομαχίες, αξιόλογη μακρινή μεταβίβαση, ελάχιστα λάθη και σχεδόν τέλειος έλεγχος της μπάλας. Και όλα αυτά στο ντεμπούτο του με μια τόσο βαριά φανέλα, και προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος χαφ γέμισε τους φίλους της Γιουνάιτεντ με αισιοδοξία και έδωσε στον Μουρίνιο λίγο… οξυγόνο, σε μια αφυκτική για αυτόν περίοδο μεταγραφικής αδράνειας.

Τώρα, οι Μπέμπηδες οφείλουν να δουλέψουν σκληρά, με τη σταδιακή πλήρη ενσωμάτωση και των μουντιαλικών σταρ, και να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο κάτι διαφορετικό από την περσινή απογοητευτική εικόνα. Το υλικό που έχει στα χέρια του ο Μουρίνιο δεν είναι άσχημο, και έχει μάλιστα κάποιες άκρως ποιοτικές μονάδες. Ίσως η απαισιοδοξίακ ια η γκρίνια του Πορτογάλου προπονητή να μετατραπεί σε κίνητρο για τους παρόντες ποδσοφαιριστές να αποδείξουν ότι έκανε λάθος, που θεωρεί ότι δεν έχει τους σωστούς παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι η Γιουνάιτεντ θα είναι σκληρό καρύδι, και σε μεγάλο βαθμό… επικίνδυνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ