ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μαδρίτη σήμερα είναι ΚΟΚΚΙΝΗ! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έσπασε την κατάρα των χαμένων τελικών με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με 4-2 στην παράταση, κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η Μαδρίτη σήμερα είναι ΚΟΚΚΙΝΗ! (vid)

Ούτε ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα είχε σκεφτεί καλύτερο ξεκίνημα για την Ατλέτικο Μαδρίτης που στα 49 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ.

O Γοδίν έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Ντιέγκο Κόστα αφού ξεπέρασε το εμπόδιο τόσο του Ράμος, όσο και του Βαράν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση. Παρά τη δύσκολη γωνία, ο Ισπανός σέντερ φορ έκανε εξαιρετικό τελείωμα στην κλειστεί γωνία του Νάβας, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Αφού ξεπέρασε το σοκ του γρήγορου γκολ, η Ρεάλ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 17ο λεπτό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Οι παίκτες του Λοπετέγκι συνδυάστηκαν άψογα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα και ο Ασένσιο με τακουνάκι προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα,αλλά ο Ομπλάκ έδιωξε τη μπάλα.

Η ανωτερότητα της “Βασίλισσας” απέδωσε καρπούς στο 27ο λεπτό όταν μετά από κούρσα του Μπέιλ και όμορφη σέντρα, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Μπενζεμά που νίκησε τον Σάβιτς,αλλά και τον Όμπλακ κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε να έχει τον έλεγχο και θα μπορούσε να έχει φέρει τούμπα το ματς αν ο Μάρκο Ασένσιο είχε επιλέξει να τελειώσει τη φάση μέσα στην περιοχή αντί να δώσει για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, αλλά η “Βασίλισσα” κατάφερε να πετύχει την ανατροπή του σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χουανφράν σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να δώσει το πέναλτι. Ο Σέρχιο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Η Ατλέτικο ήταν υποχρεωμένη να βγει στην επίθεση για να φέρει το ματς στα ίσα και το κατάφερε στο 78ο λεπτό. Μετά την επιμονή του Χουανφράν η μπάλα έφτασε στον Κορέα που την κράτησε και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε για τον Ντιέγκο Κόστα που έφερε το ματς στα ίσα.

Οι δυο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να πάρουν ρίσκα στα λεπτά που έμειναν και ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο επιπλέον χρόνο η “Βασίλισσα” προδόθηκε από την άμυνα της και δέχτηκε τρίτο τέρμα. Όλα ξεκίνησαν από την κωλυσιεργία του Βαράν με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Βαράν που με τρομερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Νάβας. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι “ροχιμπλάνκος” πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με κοντινό πλασέ του Βιτόλο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και τελικά η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε το τρίτο  Σούπερ Καπ της ιστορίας της και παράλληλα για πρώτη φορά κέρδισε τη Ρεάλ σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ