ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Τρεις παίκτες για την επίθεση της Ρεάλ και το μεγάλο “αλλά”

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τρεις περιπτώσεις παικτών για τη γραμμή κρούσης της,αλλά είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Τρεις παίκτες για την επίθεση της Ρεάλ και το μεγάλο “αλλά”

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδριτης έβγαζαν προς τα έξω πως είναι ευχαριστημένοι με το ρόστερ της ομάδας παρά την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ατλέτικο φάνηκαν αρκετές αδυναμίες στο έμψυχο δυναμικό, ειδικότερα όταν έπρεπε να έρθει παίκτης από τον πάγκο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως για πρώτη φορά στην ιστορία της, η “Βασίλισσα” υστερεί σε σχέση με τη συμπολίτισσα.

Μπορεί να υπάρχουν δυο εβδομάδες μέχρι το τέλος των μεταγραφών,αλλά τα περιθώρια είναι πολύ στενά για μια μεγάλη κίνηση. Σύμφωνα με την “AS” οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την επίθεση, ωστόσο κάθε μια έχει τις δικές της δυσκολίες.

Ο ικανός και…άπειρος 

Το πρώτο όνομα που υπάρχει στη λίστα των “μερένχες” είναι αυτό του Τίμο Βέρνερ. Ο 22χρόνος έχει πετύχει περισσότερα από 40 γκολ τα τελευταία δυο χρόνια με τη φανέλα της Λειψίας. Μάλιστα ο νεαρός έχει ήδη γίνει το βασικό 9αρι της Εθνικής Γερμανίας.

Ο Βέρνερ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα πλάνα της “Βασίλισσας” καθώς πρόκειται για ένα νέο παιδί που έχει ήδη δώσει κάποια πολύ καλά δείγματα γραφής. Αυτό που κρατάει πίσω τους ανθρώπους της ομάδας είναι πως έχουν αμφιβολίες για το αν είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Η αδυναμία του Λοπετέγκι

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ροντρίγκο με τη Βαλένθια τράβηξαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το φλερτ έγινε εντονότερο όταν ανέλαβε ο Τζουλιέν Λοπετέγκι που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ισπανό.

Ο 27χρονος είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι διαθέσιμος για 80 εκατομμύρια ευρώ κάτι που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ένα επιπλέον “αγκάθι” είναι το γεγονός πως ο Ροντρίγκο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρόαιμος επιθετικός.

Ο ιδανικότερος υποψήφιος με αντίπαλο το χρόνο

Ο ιδανικότερος για τη θέση “9” στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μάουρο Ικάρντι. Μιλάμε για ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στην Ισπανία και είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει τα 20 (και περισσότερα) γκολ που ψάχνει η ομάδα από τον σέντερ φορ της.

Το φλερτ με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι διαχρονικό,αλλά με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία τελειώνει σε λίγες ώρες, κάνει αδύνατη τη μεταγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ