ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ blog: Άνευρη, χωρίς πλάνο και ένας Πογκμπά που παλεύει μόνος του

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε και πάλι προβληματικό πρόσωπο και αυτή τη φορά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Μπράιτον. Το Sportsking αναλύει τα κακώς κείμενα της ομάδας του Μουρίνιο.

Γιουνάιτεντ blog: Άνευρη, χωρίς πλάνο και ένας Πογκμπά που παλεύει μόνος του

Τα σημάδια είχαν φανεί από την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Λέστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρουσιάστηκε βελτιωμένη,αλλά ο κυνισμός των ομάδων του Μουρίνιο, ήταν αρκετός για να πάρει το τρίποντο στο γήπεδο της.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου και μοιραία θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία σύγκρισης με την περσινή πρωταθλήτρια. Την ώρα που η Σίτι έχει ήδη κερδίσει την Άρσεναλ και διέλυσε με 6-1 την Χάντερσφιλντ, η “Γιουνάιτεντ” δείχνει αδύναμη για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η σκληροτράχηλη Μπράιτον δεν φοβήθηκε την αντίπαλο της και από νωρίς φανέρωσε τις αδυναμίες του συνόλου του Ζοσέ Μουρινιο.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ανούσια κατοχή δείχνοντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία με τον Πογκμπά να είναι ο μοναδικός που πάλευε με τα θηρία.

Βρήκε τον ηγέτη της

Αν υπάρχει κάτι θετικό σε αυτές τις δυο αγωνιστικές είναι η παρουσία του Γάλλου χαφ που δείχνει πολύ ώριμος στο παιχνίδι του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους ουσιαστικά δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου κάτι που θα επηρεάσει την απόδοση του μέσα στη σεζόν.

Για την ώρα, ο Φρεντ που αποτελεί τον έτερο εσωτερικό χαφ, δεν έχει δώσει όσα θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Μάλιστα από δικό του φτηνό λάθος στο χώρο του κέντρου ξεκινάει η φάση του πέναλτι. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Μπαϊγί που μπαίνει άτσαλα στη φάση.

Το αμυντικό παράδοξο 

Μιας που πιάσαμε την ανασταλτική λειτουργία της Γιουνάιτεντ, εδώ ξεκινάει το παράδοξο της υπόθεσης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατηγορηθεί για τον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού του, ωστόσο στα χρόνια του στο Μάντσεστερ η άμυνα της ομάδας δεν εμπνέει καμία σιγουριά.

Η τελευταία ευκαιρία (;)

Ο Πορτογάλος μπαίνει στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην ομάδα. Μπορεί να κατακτήθηκε ένας Ευρωπαϊκός τίτλος,αλλά ας μη γελιόμαστε, όλοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα αντάλλαζαν τον Γιουρόπα Λιγκ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Με την εικόνα της ομάδας και την παρουσία της Σίτι που δείχνει και πάλι το φαβορί, μόνο η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να “σώσει” τον Μουρίνιο. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ