ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Χτίζει… Σάρι (vid)

H Τσέλσι τριπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα ύστερα από τη δύσκολη εκτός έδρας επικράτησή της επί της Νιουκάστλ με 2-1.

Χτίζει… Σάρι (vid)

Στο πλαίσιο της 3η1 αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι φιλοξενήθηκε από την Νιουκάστλ στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. Οι “μπλε” τα βρήκα σκούρα κόντρα στις “καρακάξες”, οι οποίες αμύνθηκαν μαζικά αλλά δεν άντεξαν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-1. Έτσι, η ομάδα του Σάρι συγκατοικεί πια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεζ παρατάχθηκε με αμυντικές βλέψεις, προσπαθώντας να να δημιουργήσει ένα τοίχος μπροστά από την εστία του Ντουμπράβκα. Έτσι, η Τσέλσι που επιθυμούσε να δημιουργήσει ποδόσφαιρο συναντούσε τεράστιες δυσκολίες στη διάσπαση της άμυνας των γηπεδούχων.

Oι “μπλε”, μάλιστα, έπαιζαν μονοδιάστατα από την αριστερή πτέρυγα, αχρηστεύοντας στην ουσία τον Πέδρο και τον Αθπιλικουέτα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κλωτσιές που δεχόταν ο Αζάρ δυσκόλευε το έργο των φιλοξενούμενων που αδυνατούσαν να απειλήσουν.

Η ομάδα του Μπενίτεζ ήταν αυτή τελικά που πραγματοποίησε την πρώτη καλή ευκαιρία, με τη κεφαλιά του Ροντόν μετά τη σέντρα του Φερνάντεζ να περνάει λίγο άουτ στο 34΄. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πέδρο απάντησε πατώντας περιοχή αλλά το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε κάτι και η Τσέλσι συνέχισε να πασχίζει να απειλήσει. Έτσι, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 71ο λεπτό για να φτιάξει την καλύτερή της ευκαιρία. Ειδικότερα, το μακρινό σουτ του Ρούντιγκερ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Αλόνσο ανατράπηκε από τον Σαρ μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αζάρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους “μπλε”. Ωστόσο, οι “καρακάξες” απάντησαν άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό, ο Γιέντλιν σέντραρε στο πρώτο δοκάρι για να έρθει ο Χοσέλου, ο οποίος με κεφαλιά μπροστά από τον Νταβίντ Λουίζ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 87ο λεπτό σκόραραν το γκολ της νίκης. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ζιρού γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι για να έρθει ο Αλόνσο και να σουτάρει για το τελικό 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ