ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

TOP-10: Οι κορυφαίοι ξένοι επιθετικοί της Premier League! (poll)

Το sportsking.gr σας παρουσιάζει τους 10 καλύτερους ξένους επιθετικούς στην ιστορία της Premier League, και περιμένει τα σχόλια και την ψήφο σας~

TOP-10: Οι κορυφαίοι ξένοι επιθετικοί της Premier League! (poll)

Σε ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο, πρωτάθλημα του πλανήτη, παίζουν οι… κορυφαίοι. Από τα γήπεδα της Premier League λοιπόν, έχουν περάσει παικταράδες και παικταράδες. Το sportsking.gr αναζήτησε τους καλύτερους ΞΕΝΟΥΣ επιθετικούς που μάγεψαν στο αγγλικό πρωτάθλημα και σας καλεί να ψηφίσετε το Νο.1!

1. ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για cristiano ronaldo manchester

Πιτσιρικάς ακόμα, υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινε θρύλος της! Πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ και πολλά γκολ, συνθέτουν το κονσέρτο της παρουσίας του CR7 στο Ολντ Τράφορντ. Τι να πει κανείς για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών;

https://www.youtube.com/watch?v=5WmpgeY7tow

2. ΤΙΕΡΙ ΑΝΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για thierry henry

Ο «Τιτί» έγινε Κανονιέρης και μας χάρισε άπειρες στιγμές μαγείας παίζοντας για το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ. Το πλασέ του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές των φανς του αγγλικού ποδοσφαίρου, και όχι μόνο. Παίκτης τεράστιας κλάσης και ψυχρός εκτελεστής. Δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα.

3. ΝΤΙΝΤΙΕ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για drogba chelsea

Το θηρίο από την Ακτή Ελεφαντοστού μπήκε για πάντα στις καρδιές των φίλων της Τσέλσι και το όνομά του φιγουράρει ακόμα σε πανό στο Στάμφορντ Μπριτζ. Εκεί, όπου ο Ντρογκμπά έγραψε τη δική του ιστορία. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Μπλε, ήταν το αποκορύφωμα και το κερασάκι στην τούρτα των 104 γκολ σε 254 ματς στην Premier League.

4. ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για aguero

Αγκουέροοοοοοοοοοοοο… Η συνέχεια είναι γνωστή. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το γκολ του στην τελευταία φάση του αγώνα με την ΚΠΡ που έστεψε πρωταθλήτρια τη Σίτι; Ο Αργεντινός επιθετικός είναι συνεπέστατος εδώ και πολλά χρόνια στην Premier League και συγκαταλέγεται δίκαια στους κορυφαίους. Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει…

5. ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑ

Σχετική εικόνα

Ένα από τα πολλά θρυλικά Νο.7 της Γιουνάιτεντ άφησε το στίγμα του στους Μπέμπηδες. Ποδοσφαιριστής με υψηλό IQ, και πάντα παρών στα μεγάλα ματς. Το όνομά του θα είναι για πάντα γραμμένο στα βιβλία της ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έβαλε το λιθαράκι του στη γιγάντωση του συλλόγου.

6. ΡΟΥΝΤ ΦΑΝ ΝΙΣΤΕΛΡΟΪ

Αποτέλεσμα εικόνας για van nistelrooy

Άλλος ένας άσος της Γιουνάιτεντ προστίθεται στο TOP-10. Ο Ολλανδός σέντερ φορ αποτέλεσε για αρκετά χρόνια το βαρύ πυροβολικό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μάτωσε τα δίχτυα των αντιπάλων ομάδων. Σπάνια συγχωρούσε, πρόλαβε να σκοράρει 95 φορές σε μόλις 150 παιχνίδια για την Premier League.

https://www.youtube.com/watch?v=tRcOvw5sKsg

7. ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΟΡΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για torres liverpool

Μπορεί να πέρασε και από την Τσέλσι, αλλά όλοι τον θυμόμαστε με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Ελ Νίνιο ήταν εκπληκτικός στα χρόνια που έμεινε στο Άνφιλντ και λίγο έλειψε να φτάσει μέχρι και την πρώτη θέση με τους Reds. Η επικοινωνία του με τον Τζέραρντ εντός γηπέδου είχε πάει σε άλλο επίπεδο, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τρομερές συνεργασίες, με τον Τόρες συνήθως να εκτελεί!

https://www.youtube.com/watch?v=oe-qMajOC3o

8. ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για suarez liverpool

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτά που έκανε ο Σουάρες τη χρονιά που η Λίβερπουλ αυτοκτόνησε και έχασε το πρωτάθλημα από τη Σίτι. Ο Ουρουγουανός στράικερ κεντούσε στο χορτάρι, δεν χόρταινες να τον βλέπεις! Τελικά, η πολυπόθητη κούπα δεν ήρθε, παρά τις τιτάνιες προσπάθειές του, ωστόσο πήρε το εισιτήριο της μεταγραφής στη Μπαρτσελόνα, όπου τα έχει πάρει όλα.

9. ΝΤΕΝΙΣ ΜΠΕΡΓΚΑΜΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για dennis bergkamp

Συνέθεσε ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Τιερί Ανρί στην επίθεση της Άρσεναλ. Πέρασε 11 χρόνια της ζωής του στους Κανονιέρηδες και αναδείχθηκε τρεις φορές νικητής της Premier League. Άρρωστη τεχνική κατάρτιση και σπάνια οξυδέρκεια για ποδοσφαιριστή. Ένας κανονικός υπολογιστής στο χορτάρι, καίριος για να αναοίγει η Άρσεναλ τις αντίπαλες άμυνες.

10. ΡΟΜΠΙΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για van persie arsenal

Ο Φαν Πέρσι άφησε την Άρσεναλ για τη Γιουνάιτεντ, όμως στην πρώτη είναι η βασική καριέρα του στην Premier League. Τα 144 γκολ του σε 280 συμμετοχές, τα λένε όλα. Επιθετικός κλάσης, σωστός killer, που στάθηκε άτυχος και παρά τα τόσα τέρματά του δεν κάθισε ποτέ στο θρόνο του πρωταθλητή. Στο TOP-10 όμως, του παραχωρούμε μια θέση!

https://www.youtube.com/watch?v=cMjLthYL3MU

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ POLL ΤΟΥ SPORTSKING.GR

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ