ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ζορζίνιο: «Μου λείπει η Νάπολη»

Ο Ζορζίνιο, σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για τη ζωή στην Αγγλία και την Τσέλσι, όμως υπογράμμισε πως του λείπει η πόλη της Νάπολη.

Ζορζίνιο: «Μου λείπει η Νάπολη»

Μπορεί να βρίσκεται ελάχιστο χρονικό διάστημα μακριά από την Ιταλία και τη Νάπολη, παρόλα αυτά, ο Ζορζίνιο αναπολεί την πόλη της Νότιας Ιταλίας, καθώς και όσα έζησε εκεί.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη τύπου της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει εκτός των άλλων και για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, έπειτα από 8 χρόνια στην Ιταλία (Ελλάς Βερόνα, Νάπολι).

Διαβάστε όσα δήλωσε ο 26χρονος

Για τη μεταγραφή του: «Η μετακίνησή μου στην Τσέλσι ήταν μια επιλογή που έγινε και από τις δυο πλευρές. Συμφωνήσαμε για το καλό μου και για το καλό των δυο συλλόγων. Ο Σάρι ήταν σημαντικός για εμένα, έχει τις συνήθειές του και δουλεύει για να αλλάξει πράγματα, όμως τα καταφέρνει καλά, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους».

Για τις διαφορές μεταξύ Serie A και Premier League: «Πρέπει να το ζήσετε για να το καταλάβετε. Υπάρχει προπονητικό κέντρο με 38 γήπεδα ποδοσφαίρου και αυτό νομίζω ότι σας λέει πολλά. Η Serie A είναι ένα όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ακόμη πιο ευεργετική και ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω μια μέρα. Υπάρχει μια διαφορά στο ρυθμό και τη δύναμη στην Premier League. Μου αρέσει. Τα παιχνίδια παίζονται με υψηλό ρυθμό. Η Premier League είναι όμορφη».

Για την πόλη της Νάπολη: «Είναι ένα όμορφο μέρος. Μου λείπει ο ήλιος, το φαγητό, οι φίλοι μου και η ζεστασιά των ανθρώπων. Έχω περάσει μερικά υπέροχα χρόνια στην πόλη και θα είμαι πάντα ερωτευμένος με αυτή την ομάδα».

Τέλος, όσον αφορά την εθνική ομάδα και τους στόχους της στο Nations League: «Η Ιταλία δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι ρώτα. Έχουμε όλοι κίνητρο να κάνουμε καλά παιχνίδια και να επιστρέψουμε στις νίκες. Υπάρχει ενθουσιασμός και νιώθουμε καλά μαζί. Ο Κιελίνι είναι στα μετόπισθεν και είναι ο αρχηγός, είναι ένα σημείο αναφοράς και εμπειρίας, ειδικά για τους νέους. Ξέρει πως να κάνει τους πάντες να ακούν και αυτό είναι σημαντικό για τους νέους».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ