ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Champions League – 5ος όμιλος: Ξεκάθαρο φαβορί και “κιτρινόμαυρο” χρώμα

Το sportsking.gr σας παρουσιάζει τα πάντα για τον πέμπτο όμιλο του φετινού Champions League.

Champions League – 5ος όμιλος: Ξεκάθαρο φαβορί και “κιτρινόμαυρο” χρώμα

Λίγες μέρες έμειναν για το εναρκτήριο λάκτισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και όλα τα φώτα αρχίζουν να εστιάζουν στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το sportsking.gr, σας παρουσιάζει σήμερα τον 5ο όμιλο και όσα πρέπει να ξέρετε για τους αντιπάλους της ΑΕΚ.

Μπάγερν Μονάχου

Άλλο ένα πρωτάθλημα στη συλλογή και φυσικά ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι της Μπάγερν πιστεύουν πως ο Νίκο Κόβασιτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει και πάλι την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο Μόναχο. Το ρόστερ διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και τη γνωστή Γερμανική νοοτροπία του νικητή. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός ;

Ρόστερ

Προπονητής: Νίκο Κόβασιτς

Αστέρι

Πολλοί παίκτες θα μπορούσαν να είναι σε αυτή τη θέση,αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν. Ο Πολωνός αποφάσισε να μείνει στο Μόναχο και ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά με πολλά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πόσο άλλαξε

Για άλλη μια φορά η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν προχώρησε σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Κράτησε τον επιτυχημένο κορμό της και πρόσθεσε σημαντικά εργαλεία όπως ο Λέον Γκορέτσκα που ήρθε από τη Σάλκε. Στις προσθήκες μπορεί να μπει και ο Γκνάμπρι που άνηκε στη Μπάγερν από πέρσι,αλλά φέτος ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Πρόβλεψη

Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτό που θα πούμε,αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως η Μπάγερν δεν θα πάρει την πρώτη θέση. Ακόμα και αν δυσκολευτούν, οι Βαυαροί θα πάρουν την κορυφή του ομίλου και το “καλό” εισιτήριο για τους “16”.

Μπενφίκα

Για άλλη μια χρονιά πρωταθλήτρια και ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος των “αετών” ήταν να μπουν στους ομίλους και τώρα είναι να έχουν καλύτερη παρουσία από την περσινή σεζόν. Στη θεωρία η Μπενφίκα είναι το δεύτερο φαβορί του ομίλου για την πρόκριση στους “16”.

Ρόστερ

Προπονητής: Ρούι Βικτόρια

Αστέρι

Μπορεί η Μπενφίκα να είναι ένα εξαιρετικό σύνολο που λειτουργεί ομαδικά,ωστόσο αν υπάρχει ένας παίκτης που ξεχωρίζει αυτός είναι σίγουρα ο Πίτσι. Ο 28χρονος είναι ο μαέστρος της ομάδας και στα πρόσφατα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έδειξε πόσο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής είναι.

Πόσο άλλαξε

Οι “αετοί’ κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας του Βλαχοδήμο,Κόντι, Καστίγιο, Γκάμπριελ και φυσικά τον Φακούντο Περέιρα από τη Σαχτάρ που κόστισε 20 εκατομμύρια Ευρώ. Οι Πορτογάλοι έχουν ένα πολύ ακριβό ρόστερ και στοχεύουν στο κάτι παραπάνω.

Πρόβλεψη

Στη θεωρία έχει το καλύτερο ρόστερ μετά τη Μπάγερν στον 5ο όμιλο. Το καλοκαίρι έγιναν επενδύσεις και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να περάσουν τουλάχιστον στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η λογική λέει πως στο τέλος θα το πετύχουν.

Άγιαξ

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος,ωστόσο ο Άγιαξ δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και μια από τις μεγαλύτερες “βιομηχανίες” παραγωγής ταλέντων. Αν δει κανείς το πόσοι σκάουτερ παρακολουθούν τα παιχνίδια του “Άίαντα” θα καταλάβει…

Ρόστερ

Προπονητής: Έρικ Τεν Χαγκ

Αστέρι

Σε αυτόν τον νεανικό Άγιαξ το μεγαλύτερο όνομα είναι ο πολύπειρος, Γιαν Κλας Χούντελαρ. Ο Ολλανδός επιθετικός με παρουσία σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Σάλκε, γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε για να παίξει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Πόσο άλλαξε

Η μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων του Άγιαξ είναι πως κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές παρά το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων. Παράλληλα έγιναν σημαντικές προσθήκες με αποκορύφωμα την επιστροφή του Ντάλει Μπλιντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Σίγουρα θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για όλες της ομάδες του ομίλου,αλλά ο Άγιαξ φαντάζει πιο κοντά στην τρίτη θέση παρά στη δεύτερη. Δεν μπορούμε ωστόσο να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη από την ομάδα που πήγε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ προ διετίας.

ΑΕΚ

Η αναγέννηση της ΑΕΚ συνεχίζεται. Μετά από 24 χρόνια ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το έργο των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν θα είναι εύκολο,αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα πάνε για τουρισμό στα ματς.

Ρόστερ

Προπονητής: Μαρίνος Ουζουνίδης

Αστέρι

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Μάρκο Λιβάγια είναι το μεγάλο αστέρι της ΑΕΚ και ένας παίκτης σημείο αναφοράς για τον “δικέφαλο”. Δυστυχώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κροάτη στο πρώτα τρία ματς του ομίλου καθώς είναι τιμωρημένος.

Πόσο άλλαξε 

Σε μεγάλο βαθμό οι “κιτρινόμαυροι” κράτησαν τον κορμό που έφερε το πρωτάθλημα και αντικατάστησαν τα κενά των Βράνιες,Λάζαρου,Αραούχο και Γιόχανσον με τους Οικονόμου,Μπογιέ, Πόνσε και Άλεφ. Η πρωταθλήτρια δεν έχει ακόμα ενσωματώσει όλα τις τα νέα αποκτήματα,αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να περάσει δυο προκριματικούς γύρους.

Πρόβλεψη

Με δεδομένες τις απουσίες των Λόπεζ και Λιβάγια, η ΑΕΚ θα έχει δυσκολότερο έργο για τον ρεαλιστικό στόχο που είναι η τρίτη θέση του ομίλου. Αν ο “δικέφαλος” εκμεταλλευτεί την έδρα του και πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα εκτός Αθήνας, τότε θα έχει ζωντανές ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόγραμμα του ομίλου

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ