ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Μαρσέιγ για… φίλημα στο Βελοντρόμ (vid)

Οι Μασσαλοί δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο κόντρα στην Γκινγκάμπ, όμως στην επανάληψη διέσυραν τους αντιπάλους τους φιλοδωρώντας τους με τέσσερα τέρματα.

Μαρσέιγ για… φίλημα στο Βελοντρόμ (vid)

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία δείχνει για άλλη μία αγωνιστική – εντός έδρας – το ίδιο πρόσωπο. Μέτριο πρώτο ημίχρονο και εκπληκτική επανάληψη, με τους Μασσαλούς να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και να σκορπούν την αντίπαλό τους. Αποψινό τους θύμα, η ανήμπορη να τους σταματήσει Γκινγκάμπ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν για σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού το μηδέν, όμως να τα κάνουν μαντάρα στο υπόλοιπο ή καλύτερα να μην μπορούν να αντισταθούν στους Τοβέν και Παγέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ολιμπίκ «οργίασαν» και με εκπληκτικά τέρματα ολοκλήρωσαν μια δύσκολη δοκιμασία σε παράσταση για έναν. Συμπαραστάτης τους και σκόρερ της αναμέτρησης και ο δικός μας Κώστας Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για την ομάδα του.

Η αναμέτρηση βρήκε τους γηπεδούχους αρκετά νωθρούς, με την Γκινγκάμπ να τους κρατά με σχετική άνεση εκτός περιοχής μη επιτρέποντας τους προκαλέσουν ιδιαίτερους κινδύνους.

Στην επανάληψη όμως η Μαρσέιγ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ο Ρούντι Γκαρσία έδωσε φτερά στους παίκτες του στα αποδυτήρια και το Βελοντρόμ «κατηφόρισε», με τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο ρυθμό.

Αρχή στα γκολ για τους Μασσαλούς με τον φορμαρισμένο Τοβέν, με τον Γάλλο επιθετικό να ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα στο 57′. Συνέχεια στο σκοράρισμα της Μαρσέιγ ανέλαβε ο Παγέ, με τον ηγέτη των γηπεδούχων να «ζωγραφίζει» σκοράροντας ένα από τα καλύτερα τέρματα του σαββατοκύριακου στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι με το πόδι πατημένο στο… γκάζι κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να βρουν ακόμη δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια ονειρική βραδιά. Στο 80′ ο Τοβέν με πολύ όμορφο φαλτσαριστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κώστας Μήτρογλου εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασσίστ του Παγέ και με εύστοχο πλασέ ολοκλήρωσε τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας του.

Η νίκη αυτή βρίσκει την Μαρσέιγ στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, πέντε μακριά από την πρωτοπόρο Παρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ