ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Mamma mia…Ίντερ (vid)

Η Ιντερ ήταν κακή σε όλο το ματς,αλλά με τρομερό πάθος στα τελευταία λεπτά πέτυχε την ανατροπή (2-1) κόντρα στην Τότεναμ που έπαιξε με μεγάλη αφέλεια.

Mamma mia…Ίντερ (vid)

Μπορεί η Ίντερ να έδειχνε ανήμπορη να πάρει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ,αλλά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ τίποτα δεν είναι απίθανο. Οι “νερατζούρι” με παθιασμένη εμφάνιση στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή (2-1) τιμωρώντας την αφέλεια της Αγγλικής ομάδας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ίντερ μπήκε με όρεξη να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε αντίθεση με την Τότεναμ που από τα πρώτα λεπτά έδειχνε ηρεμία στο παιχνίδι της.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, οι παίκτες του Σπαλέτι εμφάνισαν και πάλι προβλήματα στη δημιουργία με αποτέλεσμα να δοκιμάσουν κάποια σουτ που πέρασαν απελπιστικά άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 13ο λεπτό και ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Έρικσεν ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ σε πολύ καλό σημείο,αλλά είδε τον Χαντάνοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά.

Οι “νερατζούρι” ανέβασαν την απόδοση τους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Φορμ. Στο 37ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Ο Έρικσεν με τρομερή μπαλιά έβαλε τον Κέιν στην πλάτη της άμυνας,αλλά στην προσπάθεια του να περάσει τον Χαντάνοβιτς βγήκε στο πλάι και τελικά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό η Τότεναμ πήρε κεφάλι στο σκορ, έστω και με περιπετειώδη τρόπο. Ο Έρικσεν έκανε το σουτ και ο Χαντάνοβιτς του είπε “όχι”, αλλά στην επαναφορά ο Δανός με τη βοήθεια της κόντρας νίκησε τον αντίπαλο του και έκανε το 1-0.

Από εκεί και έπειτα η Ίντερ ήταν αναγκασμένη να βγει μπροστά με αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους τους οποίους θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Και λέμε θα μπορούσαν γιατί ναι μεν οι παίκτες του Ποκετίνο έφταναν εύκολα στην περιοχή του Χαντάνοβιτς,αλλά η αφέλεια στην τελική προσπάθεια τους στέρησε ένα δεύτερο γκολ.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 ήρθε η ώρα να μιλήσει ο αρχηγός της Ίντερ. Ο Μάουρο Ικάρντι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Αυτό το γκολ αναπτέρωσε το ηθικό των “νερατζούρι” που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν και δεύτερο τέρμα (2-1) με τον Βεσίνο και πήραν ένα τεράστιο τρίποντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ