ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Απαιτητική πρεμιέρα για την ΑΕΚ (video)

Οι "Betarades" έχουν τον τρόπο να σε στείλουν ταμείο και στα βράδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απαιτητική πρεμιέρα για την ΑΕΚ (video)

Τετάρτη (19/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι άκρως ελκυστικό με οκτώ αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική του Champions League, κι εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Betshop.

Με το NG στο Άμστερνταμ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Άγιαξ – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε ΝG σε απόδοση 1.85. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο παιχνίδι απ’ την ίδια αφετηρία, καθότι πραγματοποιούν κατά βάση εξαιρετικές εμφανίσεις σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Άγιαξ μοιάζει να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω απ’ την «ένωση», τόσο χάρη στην αυξημένη ποιότητα του σε σχέση με πέρυσι, όσο και διότι είναι πιο έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ολλανδοί τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής, είναι παραγωγικοί, αποδοτικοί και αποτελεσματικοί, πορεύονται από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ο «Αίαντας» είναι αήττητος με ρεκόρ 6-3-0, έρχεται από έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, δε δέχτηκε καν γκολ στα τελευταία τέσσερα! Αήττητη είναι και η ΑΕΚ, με ρεκόρ 5-2-0, ξεπέρασε τα εμπόδια των Σέλτικ και Βίντι με κυνικότητα και λιγάκι άγχος στο φινάλε των ρεβάνς, όμως άξιζε σίγουρα την πρόκριση. Ξεκίνησε με 3/3 νίκες στη Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο ήταν καταιγιστική εντός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο, το σκορ σταμάτησε στο 4-0, θα μπορούσε να πάει ακόμη ψηλότερα. Σημαντικές οι απουσίες των Λιβάγια, Μπακασέτα και Λόπεζ, σκέφτεται ακόμη και αλλαγή σχηματισμού ο Ουζουνίδης. Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προσεγγίσει παθητικά το ματς και να ρίξει το τέμπο του εξαιρετικού Άγιαξ, ποντάρουμε στο ΝG σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει η Γιουβέντους στο «Μεστάγια»

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βαλένθια – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.93. Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια για τη Βαλένθια, η οποία απολαμβάνει τους καρπούς της περσινής εξαιρετικής πορείας της. Κληρώθηκε σε όμιλο με Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουνγκ Μπόις, θα δώσει μάχη για την πρόκριση, θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι τουλάχιστον τρίτη. Δεν έχει μπει καλά στη νέα σεζόν, καθώς δεν έχει νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος (0-3-1), έρχεται απ’ το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Μπέτις. Στον αντίποδα, η Γιουβέντους μοιάζει να διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ της νεότερης ιστορίας της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε λογαριασμό με τα δύο γκολ στο 2-1 επί της Σασουόλο την Κυριακή, είναι έμπειρη και ικανή να περάσει από έδρες σαν το «Μεστάγια». Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.93.

Υψηλό σκορ στην Ελβετία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ομάδες διαφορετικού επιπέδου, με τη Γιουνγκ Μπόις να είναι η άτυχη της υπόθεσης, αφού κληρώθηκε σε όμιλο που δεν μπορεί να περιμένει κάτι θετικό (Γιουβέντους και Βαλένθια οι άλλες δύο ομάδες). Οι Ελβετοί έχουν μπει εξαιρετικά στο νέο πρωτάθλημα, όπου μετρούν 6/6 νίκες με επιμέρους σκορ 19-4, επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Σαφχάουζεν (νίκη 2-3 στην παράταση). Είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά, σήμερα δε θα έχει τη δυνατότητα να το πράξει στον απόλυτο βαθμό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βάσει λογικής θα ελέγξει την κατάσταση, ερχόμενη από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μπέρνλι (0-2 εκτός) και Γουότφορντ (1-2 εκτός). Είναι φαβορί οι «μπέμπηδες», θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Η ανάλυση του αγώνα Άγιαξ – ΑΕΚ

Το Betarades.gr συνεχίζει τη σειρά των εκπομπών του στο κανάλι του στο youtube για τις ελληνικές ομάδες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Δείτε στα παρακάτω βίντεο την ανάλυση του αγώνα Άγιαξ – ΑΕΚ, με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ