ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Δέκα με τόνο η Κυρία, 0-2 τη Βαλένθια (vid)

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη από τη Βαλένθια και παρά την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Δέκα με τόνο η Κυρία, 0-2 τη Βαλένθια (vid)

Μπορεί να έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 29ο λεπτό και μάλιστα ο παίκτης που αποβλήθηκε να ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρόλα αυτά η Γιουβέντους ήταν δυο κλάσεις ανώτερη και έφυγε με το διπλό από τη Βαλένθια επικρατώντας με 0-2. Απέκρουσε πέναλτι στο 96′ ο Σέζνι.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Γιουβέντους. Στο 11ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, η μπάλα όμως έφτασε στον Μάντζουκιτς, το γυριστό του οποίου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νέτο. Στο 17΄ο Μπερναντέσκι γύρισε εξαιρετικά για τον Κεντίρα που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά, άουτ. Στο 21′ η Γιουβέντους έχασε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία. Ο Άλεξ Σάντρο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπερναντέσκι δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Νέτο, η μπάλα στρώθηκε στον Ματουιντί, όμως ο Μουρίγιο σταμάτησε το σουτ του Γάλλου, πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 29′ η αριθμητική ισορροπία του αγώνα άλλαξε, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Μουρίγιο. Παρόλα αυτά, ο Μπριχ ίσως εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Παρά την αριθμητική υπεροχή, η Γιούβε δε σταμάτησε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε. Στο 44′ ο Κανσέλο έπιασε δυνατό σουτ. η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νέτο, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Παρέχο υπέπεσε σε πέναλτι, καθώς χτύπησε με το πόδι στο κεφάλι τον Κανσέλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίραλεμ Πιάνιτς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Νέτο για το 0-1 στο 45′. Αυτό έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι μπιανκονέρι κυριάρχησαν πλήρως, παρά την αποβολή του Κριστιάνο.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο. Ο Μουρίγιο ανέτρεψε τον Μπονούτσι με τον Φέλιξ Μπριχ να δείχνει και πάλι το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Πιάνιτς που δε λάθεψε και έκανε το 0-2.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι, ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Σέζνι το απέκρουσε διατηρώντας το μηδέν,  Έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε στη νίκη, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από την αποβολή του Κριστιάνο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Βέθο (57′ Τσερίσεφ), Γκάμπριελ, Μουρίγιο, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Βας, Γκέδες (70′ Μίνα), Ροδρίγο, Μπατσουαγί (70′ Γκαμεϊρό).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Άλεξ Σάντρο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Ματουιντί, Πιάνιτς (66′ Κόστα/ 89′ Ρουγκάνι), Κεντίρα (23′ Τσαν), Ρονάλντο, Μπερναντέσκι, Μάντζουκιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ