ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Άλλη κλάση η Τσέλσι, πέρασε από την Τούμπα (vid)

Η Τσέλσι ήταν ανώτερη, σκόραρε νωρίς με τον Γουίλιαν, έχασε πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας πως έχει άλλη κλάση, με το τελικό 0-1 να κολακεύει το Δικέφαλο του Βορρά.

Άλλη κλάση η Τσέλσι, πέρασε από την Τούμπα (vid)

Η Τσέλσι μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στην Τούμπα και με τον Γουίλιαν να σκοράρει στο 7′, έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους μπλε, με το τελικό 0-1 να αφήνει με ψηλά το κεφάλι τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Τσέλσι, με τους Άγγλους να υπερισχύουν σε όλες τις κατηγορίες και να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα με τον Γουίλιαν. Συγκεκριμένα στο 7′ o Μπάρκλεϊ έδωσε στον Γουίλιαν που μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη που ίσως μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Παρά το γρήγορο γκολ η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έριξε τους ρυθμούς της. Χαρακτηριστικά στο 40′ η κατοχή είχε φτάσει στο 80-20 υπέρ τους, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να συνέλθει από το γρήγορο γκολ.

Στο 10′ ο Μοράτα ανενόχλητος μέσα από την περιοχή πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κρίστενσεν στο 14′ με τον Πασχαλάκη να κάνει κακή έξοδο, όμως για καλή του τύχη η μπάλα πέρασε άουτ. Μόλις 5 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19′ ο Μοράτα μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 21′ ήταν και πάλι η σειρά του Μοράτα να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Γουίλιαν ο Ισπανός επιθετικός δε κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε. Στο 36′ και πάλι ο Πασχαλάκης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης μετά από κόρνερ της Τσέλσι, όμως ο Μοράτα αστόχησε από δύσκολη γωνία. Στο 38′ ήταν σειρά του Πέδρο να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Πασχαλάκη όμως να αντιδρά εξαιρετικά στο σουτ που επιχείρησε ο Ισπανός. Στο 45′ ο ΠΑΟΚ φώναξε για πέναλτι πάνω στον Μαουρίτσιο! Μετά το replay φαίνεται ο Μπάρκλεϊ να τραβάει τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι μπήκε με την ίδια ορμή που είχε στο πρώτο 45λεπτο. Οι επιθετικοί των Μπλε έκρυψαν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Γουίλιαν που από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη που μπλόκαρε. Στο 57′ και πάλι ο Γουίλιαν δοκίμασε το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62′ η Τσέλσι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάρκος Αλόνσο μπήκε στην περιοχή, έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ, όμως τελευταία στιγμή ο Χατσερίντι έβαλε την προβολή παραχωρώντας κόρνερ. Από την ευκαιρία του Αλόνσο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μέχρι το 80ο λεπτό.

Από το 80′ μέχρι το 83′ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει την εστία του Κέπα, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση σε κλασικές ευκαιρίες με τον Βιειρίνια να δοκιμάζει το τελευταίο σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 92′ ο Πέδρο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Ελ Καντουρί να τον ανατρέπει και τον παίκτη της Τσέλσι να αποχωρεί τραυματίας. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης με την Τσέλσι να φεύγει νικήτρια από την Τούμπα και να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντέξει και να κρατήσει την Τσέλσι στο 1 γκολ, κάτι που μπορεί να μετρήσει στη συνέχεια του ομίλου.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιειρίνια, Χατσερίντι, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (82′ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (69′ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί, Πέλκας (62′ Ουάρντα).

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αλόνσο (65′ Αθπιλικουέτα), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Ζαμπακόστα, Γουίλιαν, Ζορζίνιο (65′ Φάμπρεγκας), Καντέ, Μπάρκλεϊ, Μοράτα (80′ Ζιρού), Πέδρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ