ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

1ος όμιλος: Μοίρασε “ασπιρίνες” ο Χάβερτς, δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας (vids)

Ο 19χρονος Κάι Χάβερτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην τρομερή ανατροπή των Γερμανών κόντρα στη Λουντογκόρετς (2-3, από 2-0), ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 1-0 στο "ΓΣΠ" από τη Ζυρίχη.

1ος όμιλος: Μοίρασε “ασπιρίνες” ο Χάβερτς, δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας (vids)

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν τέτοιο ντεμπούτο στο Europa League ο Κάι Χάβερτς. Ο 19χρονος πήρε από το χεράκι τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και με δύο δικά του γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των Γερμανών με 2-3 κόντρα στη Λουντογκορετς, ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Κεσερού εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Χραντέτσκι δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 31′ οι “Πράσινοι” διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Βάντερσον έκανε ωραία ατομική ενέργεια και γύρισε την μπάλα τη σωστή στιγμή στον Μαρσελίνιο, ο οποίος την έσπρωξε σε κενή εστία, γράφοντας το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα, ήταν σειρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν να βρει δίχτυα. Μετά από μια αναμπουμπούλα έξω από την περιοχή της Λουντογκόρετς, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Χάβερτς και αυτός αφού έκανε μία περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, έκανε ωραίο σουτ και μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “Ασπιρίνες” κυνήγησαν την ανατροπή και τα κατάφεραν. Στο 63′ ο Μπραντ γύρισε την μπάλα στον Τελίν και αυτός με προβολή έγραψε το 2-2 και έξι λεπτά αργότερα οι Γερμανοί πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κορ έκλεψε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Χάβερτς, ο οποίος με ωραίο πλασέ, έκανε δύο τα τέρματά του στο ματς και σφράγισε το “Come Back” της ομάδας του.

“Άλωσε” το “ΓΣΠ” η Ζυρίχη

Μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του ομίλου πήρε η Ζυρίχη μέσα στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την πρώτη καλή φάση του ματς στο 15′ με το σουτ του Οντέι να καταλήγει άουτ. Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου οι Ελβετοί πήραν προβάδισμα. Στο 61′ ο Μοϊσόφ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ Λάρνακας και ο Κολόλι που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε, γράφοντας το 0-1. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μοντού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι – κατώτεροι των περιστάσεων – γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ