ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Έφυγαν τα… μούσια, (X)άλασε το ανίκητο! (vid)

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στην συνέχεια τα... μούσκεψαν και στο τέλος κατάφεραν να σώσουν κατά το ήμισυ την πατρίδα κόντρα στην απρόβλεπτη Χιρόνα.

Έφυγαν τα… μούσια, (X)άλασε το ανίκητο! (vid)

Με τον Λιονέλ Μέσι σε μια «βερσιόν» που είχαμε καιρό να δούμε, οι Καταλανοί δεν τα κατάφεραν και έμειναν στην ισοπαλία κόντρα στην αξιόμαχη Χιρόνα, με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται το ολέθριο σφάλμα του Λενγκλέ – αποβολή στο 35′ – αλλά να φεύγουν με τον βαθμό από το Καμπ Νου. Μέσι και Πικέ οι σκόρερς για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δύο τέρματα ο Στουάνι για την Χιρόνα διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Το βράδυ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα, με τους «Μπλαουγκράνα» να δίνουν τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν στην άμυνά τους. Η ανωτερότητα και τα… κέφια του Λιονέλ Μέσι δεν καθυστέρησαν και πολύ να τελεσφορήσουν, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να βρίσκει στο 19′ τον δρόμο προς τα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό ήταν το 8ο τέρμα του Μέσι για την φετινή σεζόν.

Η συνέχεια ωστόσο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν ήταν ανάλογη, αντιθέτως οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Χιρόνα. Αρχή με την αποβολή – ορθή απόφαση – του Λενγκλέ στο 35′, με τον Γάλλο να δίνει αγκωνιά στο αντίπαλό του και την απόφαση να έρχεται από επιβεβαίωση του VAR.

Σαν να μην έφθανε αυτό, το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων βρήκε άμεσα αντίκρυσμα, με τον Στουάνι να φέρνει την αναμέτρηση στην ισορροπία λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τους «Μπλαουγκράνα» να βρίσκονται στο 51′ πίσω στο σκορ, με τον Στουάνι – και πάλι – να χρίζεται σκόρερ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων.

Η αντίδραση των Καταλανών ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 63′ ο Πικέ πήδηξε ψηλότερα από τους αντιπάλους του και με κεφαλιά κέρδισε τον Μπουνού φέρνοντας το ματς στα ίσια. Το τελευταίο μέρος βρήκε την παρέα του Μέσι – πάντα με παίκτη λιγότερο – να πιέζει ελπίζοντας πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η φάση της μεγάλης ανατροπής, μάταια όμως. Το τελικό 2-2 φέρνει την Μπαρτσελόνα μπροστά στην πρώτη της φετινής απώλεια στο ισπανικό πρωτάθλημα και ισόβαθμη με την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ