ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ένας Ικάρντι… για όλες τις δουλειές (vid)

Ο Μάουρο Ικάρντι ανέλαβε και τον ρόλο του δημιουργού (1 ασίστ), εκτός από του σκόρερ (1 γκολ) και οδήγησε την Ίντερ σε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ένας Ικάρντι… για όλες τις δουλειές (vid)

Ενώ οι πρώτες αποδοκιμασίες έκαναν την εμφάνισή τους στο “Μεάτσα”, εμφανίστηκε ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντίνος φορ μετά από το γκολ πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε την ασίστ στον Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο που σημείωσε το το νικητήριο τέρμα για την Ίντερ απέναντι στην Φιορεντίνα (2-1) για την 6η – εμβόλιμη – αγωνιστική της Σέριε Α.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν της Φιορεντίνα. Στο 4ο λεπτό ο Μιραλάς δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή και είδε την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Χαντάνοβιτς και να φεύγει άουτ. Στο 12΄ο Καντρέβα με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο 18′ έδωσε μία εξαιρετική πάσα στον Πέρισιτς, αλλά το σουτ που πραγματοποίησε δεν βρήκε στόχο. Στο 32′, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, όμως ο Χαντάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε το σουτ του Σιμεόνε. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε η φάση του ημιχρόνου. Στην αρχή, ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην Ίντερ σε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR, πήρε πίσω την απόφασή του και υπέδειξε την παράβαση. Ο Ικάρντι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0.

Οι “Βιόλα” δεν το έβαλαν κάτω και 8 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε. Ο Κιέζα εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Σκρίνιαρ έβαλε την προβολή για να διώξει, όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Τότε το μομέντουμ του αγώνα ήταν με την Φιορεντίνα, όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, καθώς σπατάλησε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Κιέζα και Πιάτσα. Η ‘Ιντερ ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Στο 77′ ο Ντ’ Αμπρόζιο έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, συνδυάστηκε ωραία με τον Ικάρντι και νίκησε τον Λαφόντ για το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι “Νερατζούρι” έχασαν μία καλή ευκαιρία για κλειδώσουν τη νίκη, με το σουτ του Κεϊτά Μπαλντέ να περνάει πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ