ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μόνο standing ovation για αυτή την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με τρομερά ψυχικά αποθέματα γύρισε το ματς από το 2-0,αλλά μια στιγμή αδράνειας έδωσε στην Μπενφίκα την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη (3-2) από το ΟΑΚΑ

Μόνο standing ovation για αυτή την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με όρεξη το παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά έδειξε επιθετική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η Μπενφίκα ήταν υπομονετική και στην πρώτη καλή στιγμή της στο ματς πήρε το προβάδισμα.

Στο 6ο λεπτό ο Φερνάντες έκανε το σουτ, ο Μπάρκας έδιωξε προσωρινά με τα πόδια,αλλά στην επαναφορά ο Σεφέροβιτς δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Το γρήγορο γκολ αποδιοργάνωσε την “Ένωση” που θα μπορούσε να έχει δεχτεί δεύτερο τέρμα, όταν ο Φέισα έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά και είδε τον Μπάρκα να του λέει “όχι”.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επιβεβαιώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου. Οι παίκτες της Μπενφίκα άλλαξαν ωραία τη μπάλα και μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Γκριμάλντο είχε όσο χώρο ήθελε για να νικήσει τον Μπάρκα με κοντινή κεφαλιά.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 23ο λεπτό μετά την εξαιρετική κάθετη του Μάνταλου για τον Χουλτ και το σουτ του Σουηδού που σταμάτησε πάνω στον Βλαχοδήμο. Από εκεί και μετά η “Ένωση” είχε την κατοχή και στο 39ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να μπει στο ματς.

Ο Μπακάκης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Κλωναρίδη που από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου,οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπακασέτας βγήκε σε θέση τετ α τετ,αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε εντυπωσιακά.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο Πόνσε μπήκε ωραία ανάμεσα στους αμυντικούς της Μπενφίκα και ο Ντίας πήγε πολύ άτσαλα στον παίκτη της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό της επανάληψης μπήκαν για να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Σε ένα από τα πολλά ανεβάσματα του Χούλτ, ο Σουηδός βρήκε τον Κλωναρίδη που πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το 2-1.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες του Ουζουνίδη που έφεραν το ματς στα ίσα στο 63ο λεπτό και πάλι με τον Βίκτορα Κλωναρίδη από κοντά. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν σε εξαιρετική μέρα και λίγο έλιψε να κάνει το 3-2 όταν βγήκε σε τετ α τετ και τον σταμάτησε ο Βλαχοδήμος.

Σε όλο το δεύτερο μέρος η Μπενφίκα δεν είχε βγει από την περιοχή της,αλλά χρειάστηκε μια φάση για να πετύχει γκολ. Ο Σεμέδο βρήκε αρκετά μέτρα και έκανε το σουτ που κατέληξε στην γωνία του Μπάρκα.

Στα λεπτά που απέμειναν η ΑΕΚ προσπάθησε να φέρει ξανά το παιχνίδι στην ισοπαλία,αλλά χωρίς αποτέλεσμα. ‘Ετσι, η Μπενφίκα επικράτησε με 3-2 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στην διοργάνωση. Αντίθετα η Ελληνική ομάδα παραμένει ουραγός του ομίλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ